SUA: Un potențial succesor al lui John Kelly va părăsi Casa Albă - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

SUA: Un potențial succesor al lui John Kelly va părăsi Casa Albă

de S.A. Luni, 10 decembrie 2018, 3:48
- a A+
Imagine
Un înalt oficial al Casei Albe, prezentat de mass-media ca potențial succesor al lui John Kelly în calitate de șef al cancelariei prezidențiale, a anunțat duminică că părăsește administrația, conform AFP.

Nick Ayers, 36 de ani, șef de cabinet al vicepreședintelui american Mike Pence, a scris pe Twitter că va părăsi Casa Albă la sfârșitul acestui an pentru a se alăture echipei de campanie a președintelui Donald Trump în vederea alegerile prezidențiale din 2020.

"Voi pleca la sfârșitul anului, dar voi lucra în echipa #MAGA pentru a ajută cauza noastră", a scris Ayers pe Twitter. #MAGA este acronimul pentru Make America Great Again , principalul slogan de campanie al lui Donald Trump.

Nick Ayers a mulțumit în tweet-ul său președintelui, vicepreședintelui și personalului Casei Albe. "Mulțumesc @realDonaldTrump, @VP și colegilor mei minunați pentru onoarea (pe care am avut-o) de a servi națiunii noastre și Casei Albe“, a scris el.Trump a anunțat sâmbătă plecarea celui mai apropiat consilier, șeful cancelariei Casei Albe John Kelly, în vârstă de 68 de ani, ca parte a procesului de reînnoire a echipei sale apropiate pentru campania din 2020.

"John Kelly va pleca la sfârșitul anului", iar numele succesorului său va fi anunțat "într-o zi sau două", a declarat Trump reporterilor.

Ca succesor în calitate de șef al cancelariei, mass-media din SUA a raportat insistent numele lui Nick Ayers, un tânăr strateg politic republican cu profil radical diferit de John Kelly.

Dar, potrivit unor surse anonime citate de Washington Post, dl Ayers s-a arătat "sceptic“, referitor la posibilitatea de a prelua postul până în 2020, având în vedere provocările din mandatele lui John Kelly și predecesorului său Reince Priebus.


141 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings