Un bărbat care şi-a bătut violent partenera de afaceri în spălătoria pe care o deţin împreună a postat înregistrarea video a agresiunii pe pagina sa de Facebookscriind ”Ăsta sunt eu”. Potrivit Digi24, agresiunea ar fi avut loc în luna noiembrie, însă bărbatul nu a fost reținut nici până acum, dar în acest caz au fost deschise două dosare penale.

Barbat batand partenera de afaceriFoto: Captura video

Imaginile postate de agresor sâmbătă pe Facebook arată cum cei doi parteneri de afaceri intră în raza camerei de supraveghere, iar bărbatul se întoarce și o lovește pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de ușa unei mașini de spălat.

Agresorul continuă să-și lovească victima cu pumnii și picioarele, iar într-un final pleacă în timp ce femeia rămâne întinsă pe jos.

După ce a fost bătută, femeia a obținut un ordin de protecție, dar pe care bărbatul l-a încălcat și în continuare îi trimitea mesaje în care o amenința cu moartea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă, a spus că a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violențe, iar pe 13.11.2018 a fost emis un ordin de protecție, dar care nu a fost respectat de către agresor, ca urmare a fost întocmit un al doilea act penal pentru nerespectarea ordinului judecătoresc.

Totodată, reprezentantul IPJ a spus că, până în prezent, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii investigate, având la dispoziție termenul legal de trei luni.