Președintele Iohannis va susține o declarație de presă la ora 13.00 - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

Președintele Iohannis va susține o declarație de presă la ora 13.00

de DG Vineri, 7 decembrie 2018, 12:10
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis va susține o declarație de presă la ora 13.00, la Palatul Cotroceni. Anunțul Administrației Prezidențiale vine la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul a sesizat Curtea Constituțională în legătură cu refuzul șefului statului de a aproba remanierea a doi miniștri.La începutul ședinței de guvern de vineri, Viorica Dăncilă a spus că singura situație incertă în pragul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene este creată de șeful statului, care refuză să semneze numirea Liei Olguța Vasilescu la Dezvoltare și a lui Mircea Drăghici la Transporturi.

"Nu ne-am dorit acest lucru, dar interesul României este mai presus de jocul politic sau de campanie electorală", a spus Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze revocarea a doi miniștri, Paul Stănescu (Dezvoltare regională) și Lucian Șova (Transporturi), aceștia demisionând ulterior. Șeful statului a respins și nominalizările făcute de PSD, Olguța Vasilescu la Dezvoltare regională și Mircea Drăghici la Transporturi.


1951 de afisari


Arestarea judecatorilor corupti de la CCR
Cozmin30 [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 13:36
+3/3
Nu este niciun conflict de natura constitutionala.
Presedintele are dreptul sa refuze numirea unor infractori in functia de ministru.
La fel, nu a fost niciun conflict la refuzul revocarii exceptionalei Sefe a DNA.
Nu a fost niciun conflict la tragerea la sorti a completurilor de 5 judecatori.
Nu a fost niciun coflict la colaborarea dintre Servicii si procurori.
Toate deciziile aberante ale CCR, luate de judecatorii corupti de la CCR, aflati in slujba mafiei psd si alde, in favoarea infractorilor, constituie un atentat la siguranta nationala, un atac impotriva statului de drept, obstructionarea justitiei, favorizarea infractorilor.
Parchetul general trebuie sa-i trimita in judecata si sa ceara arestarea preventiva a judecatorilor corupti de la CCR pentru aderare la un grup infractional organizat, pentru abuz in serviciu in forma continuata, pentru obstructionarea justitiei in forma continuata, pentru favorizarea infractorilor in forma continuata.
Conflict de natura constitutionala este intre Parlament si Justitie, atunci cind infractorii din parlament refuza sa ridice imunitatea colegilor lor.
Se impune demiterea guvernului mafiei, dizolvarea parlamentului borfasilor si arestarea judecatorilor corupti de la CCR, CSM, Inspectia Judiciara, ICCJ, Curtile de Apel si de la Judecatorii.
Respectarea cerintelor MCV si Raportului UE
Cozmin30 [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 13:41
+3/3
Presedintele trebuia sa ceara guvernului si parlamentului sa puna in aplicare de indata solicitarile din MCV si din Rapoerul UE, privind abrogarea tuturor modificarilor aduse legilor justitiei si codurilor penale.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings