Băsescu, mesaj către Dragnea: Daddy pare că nu înțelege nimic. Nu mai controlează nici guvernul, nici majoritatea parlamentară, nici partidul. Pleacă acum! - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Băsescu, mesaj către Dragnea: Daddy pare că nu înțelege nimic. Nu mai controlează nici guvernul, nici majoritatea parlamentară, nici partidul. Pleacă acum!

de DG Vineri, 7 decembrie 2018, 9:05
- a A+
Imagine
​Traian Băsescu îi transmite lui Liviu Dragnea un sfat- să plece cât mai repede pentru că a pierdut controlul asupra partidului, guvernului și majorității parlamentare. Fostul președinte mai susține că zilele liderului PSD sunt numărate și că, dacă nu se retrage singur acum, peste câteva săptămâni va fi dat afară.El comentează că Daddy pare să nu înțeleagă nimic.

"Daddy pare a nu înţelege nimic ! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară. Până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară", a scris senatorul PMP, pe Facebook.

Băsescu îi mai transmite să-l ia cu el și pe consilierul premierului, Darius Vâlcov.

"Dragnea, pleacă acum ! PS – Nu uita să-l iei şi pe <<marele gânditor>> Vâlcov", își încheie el mesajul către liderul PSD.


8027 de afisari


Base,
Susufler0 [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 9:20
+29/37
adica sa iasa ca un prost din politica si din viata si sa se indrepte direct catre Jilava, ii spui tu ?

PS. Cred ca analiza lui Basescu este corecta, doar ca sfaturile nu sunt bune !

PPS. De ce ? Pt ca ii sugereaza unui penal sa ia calea amara a pribegiei.

PPPS. In curand insulele de pe la ecuator vor fi pline de romani "prosti" dar multimilionari ! ;))
observ asa un fatalism prostut in tine
AliKimiku [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 9:59
+17/25
Sau vrei sa ne faci sa credem ca asta e, Dragnea e de neatins.
In enumerarea ta ai uitat factorul principal adica PSD-istii. Sunt un partid de hoti dar deja Dragnea i-a calcat pe bataturi rau de tot. Sau crezi ca Nastase a fost dat jos de opozitie la vremea lui?
inca 40 de comentarii comenteaza
Cookie Settings