Cum te pot ajuta serviciile de optimizare SEO sa crești performantele afacerii tale online. SEO este unul din cele mai eficiente instrumente de marketing online, desi este interpretat si aplicat in mod diferit de specialistii mediului online, avand loc discutii aprinse pe marginea acestui subiect. Un lucru este sigur - optimizarea SEO este un proces complex care necesita atentie, dedicare si eforturi constante, motiv pentru care multi antreprenori online nu ii inteleg importanta si apeleaza la alte instrumente de marketing online care, desi sunt mai la indemana, nu aduc rezultate la fel de bune, scrie Libertatea.

utileFoto: Colaj foto

Dispozitivul care transformă aerul uscat al deșertului în apă. Mediul înconjurător se schimbă rapid, iar oamenii de știință se trezesc sub presiunea de a găsi modalități ingenioase de a sprijini în continuare consumul de resurse al oamenilor. Mai nou, aceștia au descoperit cum să transforme aerul în apă potabilă, scrie Playtech.

Metode care întârzie apariţia efectelor alcoolului. Timpul de care are nevoie ficatul să metabolizeze şi să elimine alcoolul din organism este de aproximativ o oră şi jumătate, explică nutriţionistul Luiza Petre. Specialistul este de părere că cea mai importantă metodă de întârziere a efectelor alcoolului este respectarea programului propriului corp. Odată cu apropierea sărbătorilor, este deosebit de important să ştim cum să evităm efectele alcoolului, o băutură atât de prezentă pe mesele festive. Dr. Luiza Petre, cardiolog şi specialist în nutriţie, explică metodele care pot întârzia apariţia efectelor alcoolului asupra organismului uman, scrie Adevărul.

Ce să faci înainte de a-ţi cumpăra un telefon nou. 3 lucruri la care să fii atent. Telefonul mobil e unul din cele mai importante aparate pe care le deții. Dacă acum 15 ani telefoanele mobile erau mai degrabă un lux, în prezent ele au devenit o necesitate. Smartphone-urile moderne nu mai sunt de mult timp doar simple mijloace de comunicare. Ele sunt instrumente complexe, ce pot fi folosite pentru zeci de operațiuni, fie că vorbim de plata unei călătorii de metrou, accesarea internetului sau chiar vizionarea unui serial. Vei folosi smartphone-ul tău zi de zi pentru o perioadă bună de timp, așa că e important să faci o alegere avizată, potrivită pentru tine și necesitățile tale. Iată ce ar trebui să ai în vedere când faci achiziția, scrie observator.

Fructele cu cel mai puternic efect antioxidant din lume. Fructele goji sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Sunt o bogată sursă de vitamină C şi de caroten, practic ele au mai mult caroten decât orice alt produs alimentar. De aceea, consumul lor este extrem de benefic pentru sănătatea unui individ, scrie Doctorul Zilei.