​​VIDEO Cum se cheltuie banul public la TVR: Ionuț "25.000 de lei pe lună" Cristache, invitat la emisiunea Laviniei "2.000 de euro pe interviu" Șandru - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

​​VIDEO Cum se cheltuie banul public la TVR: Ionuț "25.000 de lei pe lună" Cristache, invitat la emisiunea Laviniei "2.000 de euro pe interviu" Șandru

de C.I. Joi, 6 decembrie 2018, 23:49
- a A+
Imagine
Realizatorul emisiunii "România 9" de la Televiziunea publică, Ionuț Cristache, despre care Libertatea a scris că ar încasa 25.000 de lei pe lună de la TVR, va veni sâmbătă la emisiunea Laviniei Șandru de la aceeași televiziune, în calitate de om "capabil să modereze o emisiune fără să vorbească el jumătate din durata ei", conform unui promo al emisiunii. Despre Șandru, tot Libertatea a scris recent că deține o firmă ce încasează 2000 de euro pentru fiecare interviu la TVR.Într-un clip de promovare publicat joi pe Youtube, Lavinia Șandru anunță invitatul din ediția de sâmbătă, 8 decembrie, a emisiunii "Fața nevăzută a lumii": Ionuț Cristache, prezentat ca realizator al unei emisiuni ce descrie România ca "nouă", deși țara are 100 de ani, dar și ca om "capabil să modereze o emisiune fără să vorbească el jumătate din durata ei".Ediția este programată la o săptămână după cea de 1 Decembrie, când invitată în emisiunea Laviniei Șandru a fost Viorica Dăncilă, "un om are iubește mult Europa" și căreia realizatoarea i-a mulțumit "din suflet", conform unei relatări Adevărul .

Totodată, emisiunea cu Șandru-Cristache vine la câteva zile după ce președintele-director general al TVR, Doina Gradea, a justificat veniturile mari - pe care, totuși, nu le confirmă - ale realizatorului "România 9" astfel: "E un om care muncește zi de zi, face o emisiune de luni până joi în prime time. Este un om care face mai mult decât jobul de prezentator" .

  • Marți, Doina Gradea a fost chemată în Parlament să răspundă, între altele, la întrebările referitoare la veniturile foarte mari încasate, potrivit presei, de realizatori precum Ionuț Cristache și Lavinia Șandru . TVR nu doar că nu a oferit detalii despre veniturile realizatorilor, ci a și somat presa să-și dezvăluie sursele în cazul articolelor în care au scris despre veniturile vedetelor. În fața deputaților, Gradea a afirmat că cifrele vehiculate nu ar fi "reale" - Detalii aici .


11695 de afisari


TVR e o cloaca comunista
emil bobu [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 23:53
+25/27
ce trebuie abolita.

#inchidetiTVR
TVR e o cloaca ca toate celelalte
Poiana lui Occam [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 0:43
+19/19
exceptand Digi.
Realitatea, foarte neprofesionista, cu mici jupani si jupanese care s-au insurubat in diferite emisiuni.
Dar din cand in cand mai au niste invitati interesanti.
inca 9 comentarii comenteaza
Cookie Settings