GSP : Cozmin Gușă și președintele forului european de judo ridiculizează mărturiile victimelor: "Spirit de turmă" - Hotnews Mobile
1 € 4,7536 1 USD 4,3186marţi 15 oct 2019

GSP : Cozmin Gușă și președintele forului european de judo ridiculizează mărturiile victimelor: "Spirit de turmă"

de I.B. Joi, 6 decembrie 2018, 22:51
- a A+
Imagine
Șeful FRJ, Cozmin Gușă, și președintele forului european, Serghei Soloveicik, ridiculizează mărturiile victimelor de la lotul olimpic de judo, agresate fizic de antrenorii Bercean și Andreica, potrivit GSP.ro .Suntem în a treia săptămână de când lotul olimpic de judo de la Cluj e subiectul unor dezvăluiri terifiante ale unor foste sportive , care au povestit abuzurile fizice și psihice suferite ani de zile din partea antrenorilor Florin Bercean, Gianina Andreica și Ana Maria Mititelu.

"Trebuie să spunem că sportivele respective nu erau membre ale lotului olimpic, ci se pregăteau acolo. Am discutat cu persoanele implicate, cu Florin Bercean și Gianina Andreica. N-am găsit nicio probă care să dovedească aceste tratamente. Ne vom prezenta însă săptămâna viitoare în fața Comitetului Olimpic, unde s-a deschis o investigație, și vom oferi toate explicațiile necesare", a punctat Gușă.
  • Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"


1658 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings