Lucian Șova: Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

Lucian Șova: Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte

de V.M. Joi, 6 decembrie 2018, 21:37
- a A+
Imagine
Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat joi seara, într-o emisiune la Antena 3, că este decis să obțină cât mai multe rezultate, chiar dacă și-a dat demisia."Peste capul meu nici nu afirm, nici nu confirm acest lucru (n.red. - despre ceea ce face CNAIR, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), dar nici n-au mai reușit să facă acest lucru în ultimele luni, pentru că mi-am pus capul meu pe butuc", a afirmat Lucian Șova la Antena 3, potrivit Mediafax.

Demnitarul a demisionat din poziția de ministru al Transporturilor la data de 22 noiembrie , în contextul recentei remanieri guvernamentale, dar decretul de demitere al acestuia nu a fost semnat de președintele Klaus Iohannis.

"Acum în decembrie, vreme rea, Aktor, pe capătul acesta de autostradă (n.red. - din București-Ploiești), lucrează cu mai mulți oameni decât lucra astă-vară, când mă plimbam pe-acolo și era pustiu. Trebuia să îi bag în sperieți. De-adevăratelea. Aici am trimis secretarii de stat și-au inventariat problemele și am eliminat barierele administrative. Stă o consilieră de-a mea pe cabinet, în fiecare zi, pe șantier, la A3, de dimineață până noaptea. Totuși, în ultimele săptămâni se lucrează și noaptea, de parcă astă-vară nu puteau lucra ziua. Mai produc și efecte. Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte, chiar dacă acestea nu vor fi pe măsura așteptărilor", a mai spus Șova.1250 de afisari


PSD in general produce pagube,
emil bobu [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 21:48
+2/2
care evident pot fi considerate efecte.
pai da
mache [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 22:11
+2/2
... vrea sa se screme de 30%-40% in plus in ajunu' Craciunului...

oh wait... 30%-40% din 0 tot 0 e...
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings