Iohannis, despre încercarea opoziției de a-l schimba pe Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților: Încercarea merită reluată și sper că va reuși - Hotnews Mobile
1 € 4,7320 1 USD 4,1950marţi 16 iul 2019

Iohannis, despre încercarea opoziției de a-l schimba pe Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților: Încercarea merită reluată și sper că va reuși

de R.M. Miercuri, 5 decembrie 2018, 19:33
- a A+
Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că încercarea opoziției de a-l schimba din funcție pe șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, "merită reluată" și și-a exprimat speranța că demersul "ca reuși".Iohannis a fost întrebat de ziariști, la finalul evenimentului de lansare a proiectului "România Educată", cum comentează acuzațiile lansate de Lia Olguța Vasilescu, care a spus că un liberal i-a cerut lui Florin Iordache să se ridice de la prezidiu pentru a discuta telefonic cu șeful statului.

"Nu am avut timp de așa ceva" dar "încercarea merită reluată și sper că opoziția va reuși" în demersul de schimbare a lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei.

Klaus Iohannis a mai fost întrebat de ziariști dacă susține o moțiune de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. "Eu nu trebuie să susțin o moțiune de cenzură. Opoziția trebuie să susțină o moțiune de cenzură și sper să o facă", a răspuns președintele.

CITEȘTE ȘI:

4514 afisari


Niciun comentariu
comenteaza