Poliția israeliană recomandă inculparea lui Netanyahu într-un al treilea caz de corupție - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1185joi 22 oct 2020

Poliția israeliană recomandă inculparea lui Netanyahu într-un al treilea caz de corupție

de C.D. Duminică, 2 decembrie 2018, 11:31
- a A+
Imagine
Poliția israeliană a anunțat, duminică dimineață, că a recomandat inculparea premierului Benjamin Netanyahu și a soției sale, Sara, precum și a mogulul media Shaul Elovitch și a soției acestuia, pentru mită și alte acte de corupție. Aceasta este a treia cerere în acest sens care îl vizează pe premierul israelian.


Procurorul general este cel care va decide acum dacă îl va inculpa sau nu pe Netanyahu.

Potrivit Haaretz, poliția îl suspectează că a luat mită și a fost în conflict de interese, în perioada în care era și ministru al comunicațiilor, intervenind pe piața de reglementare în interesul lui Elovitch, mogulul media care controlează cea mai mare firmă de telecom din Israel, Bezeq, și site-ul de șiri Walla.

În schimbul intervenției, Elovitch, un prieten vechi al premierului israelian, a prezentat favorabil acțiunile lui Netanyahu și ale soției sale.

Netanyahu a respins acuzațiile. "Sunt sigur că autoritățile competente, după ce vor examina cazul, vor ajunge la aceeași concluzie: nu s-a întâmplat nimic", a spus el, potrivit unui comunicat.


1373 de afisaricazul Bechtel
Kosmos [utilizator], Duminică, 2 decembrie 2018, 11:39
+14/14
Netaniahu ar trebui inculpat si in Romania pt trafic de influenta. Este stiut faptul ca Bechtel a fost intermediat de infractorul Elan Schwarzenverg pt 200mil $. Cu o zi inainte de sembarea tunului Netajiahu s-a intalnit cu Adrian Nastase
Penalii Frati de Cruce
un domn [utilizator], Duminică, 2 decembrie 2018, 11:48
+12/14
Dragnea si Bibi
inca 5 comentarii comenteaza