Redactorul-șef al site-ului de știri Meduza a demisionat, ca rezultat al unor acuzații de hărțuire sexuală - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Redactorul-șef al site-ului de știri Meduza a demisionat, ca rezultat al unor acuzații de hărțuire sexuală

de N.O. Vineri, 9 noiembrie 2018, 15:44
- a A+
Imagine
Site-ul rus independent de știri Meduza a anunțat vineri demisia redactorului-șef, după o serie de acuzații de hărțuire sexuală, rușinoase pentru acest trust care a scris pe larg despre subiectul #MeToo, relatează AFP.Ivan Kolpakov, unul dintre fondatorii acestui site cu baza în Letonia pentru a scăpa de presiunea autorităților ruse și redactor-șef din 2016, a fost acuzat că a făcut gesturi deplasate fată de soția unui coleg în timpul unei seri.

"Este singura cale de a pune capăt unei crize care vizează redacția și de a minimiza prejudiciile cauzate reputației acestui site", a spus Kolpakov, citat de Meduza.

Conducerea site-ului de știri a decis până acum să îl păstreze pe Ivan Kolpakov în post, producând indignarea printre cititori și în sânul redacției.

Potrivit Meduza, Kolpakov era sub influența alcoolului la petrecerea aniversară de pe 20 octombrie, când a avut loc gestul deplasat față de soția unuia dintre angajați.

El a spus că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat în seara respectivă, dar nu a exclus incidentul.

Kolpakov și-a cerut scuze în persoană colaboratorului și printr-o scrisoare soției acestuia, potrivit sursei citate.1191 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings