Antena 3 anunță că îl dă în judecată pe Adrian Țuțuianu, după înregistrările difuzate de România TV - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 0,7137vineri 28 feb 2020

Antena 3 anunță că îl dă în judecată pe Adrian Țuțuianu, după înregistrările difuzate de România TV

de C.I. Vineri, 26 octombrie 2018, 14:56
- a A+
Imagine
Postul de televiziune Antena 3 anunță vineri, într-un comunicat de presă, că îl va acționa în instanță pe senatorul PSD Adrian Țuțuianu și că va cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Anunțul vine după ce România TV a difuzat joi seară o nouă înregistrare în care susține că Țuțuianu dezvăluie, între altele, că la Antena 3 s-ar fi plătit 2 milioane euro pentru a nu mai fi primiți în emisiuni anumiți lideri. Antena 3 susține că toate afirmațiile sunt "complet false".Țuțuianu a afirmat, în prealabil, în legătură cu înregistrările de la România TV, că reprezintă "un act premeditat al unor persoane cu trecut securistic" și că el e ținta unei campanii de denigrare - detalii aici.

Comunicatul Antena 3:

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor înregistrări în care este menționată Antena 3, postul nostru de televiziune face următoarele precizări:

Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro.

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză.

În virtutea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegațiile domnului Adrian Țuțuianu să publice, în egală măsură, precizările postului nostru de televiziune.

Departamentul de Comunicare Antena 3


2059 de afisari


Antena3
sfarleaza [utilizator], Sâmbătă, 27 octombrie 2018, 2:44
+11/13
Dar voua, nenorocutilor, cate miliarde ar trebui sa va cerem despagubire pentru mizeriile pe care le revarsati zilnic pe post, pentru denigrarea si distrugerea statului de drept ?
Antena trei/nishte derbedei
un domn [utilizator], Vineri, 26 octombrie 2018, 23:58
+10/12
Ramane Valabil ! Tzutzuianu este alt ..., dar asta i alt Aspect
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings