Adina Florea a fost numită, de CSM, procuror-șef adjunct al Secției de anchetare a magistraților - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Adina Florea a fost numită, de CSM, procuror-șef adjunct al Secției de anchetare a magistraților

de N.O. Marţi, 23 octombrie 2018, 13:49
- a A+
Imagine
Adina Florea a fost numită, marți, procuror-șef adjunct al Secției de investigare a magistraților de către conducerea CSM, actele de numire fiind înaintate de către instituție către Parchetul General, relatează Mediafax. Florea a fost propusă și la șefia DNA de către ministrul Justiției, Tudorel Toader.


Procurorul-șef al Secției pentru anchetarea magistraților, Florena Strechi, a propus ca Adina Florea să fie promovată în funcția de procuror-șef adjunct al acestei structuri, iar CSM a admis cererea, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Consiliului. Inițial, Florea a deținut un post de procuror pe funcție de execuție.

Secția de anchetare a infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului General devine operațională începând de marți. La această secție va lucra Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA, în calitate de procuror pe funcție de execuție.

Adina Florea, propusă de ministrul Justiției la conducerea DNA, a declarat la momentul interviului pentru această poziție, că înscrierea pentru un post de procuror de execuție în Secția de anchetă a magistraților nu este o variantă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Klaus Iohannis la DNA, va merge acolo.

Procurorul-șef al Secției este Florena Strechi, de la Parchetul General. De asemenea, pe funcții de execuție vor lucra și procurorii Codruța Chindea (de la Brașov), Sorin Iasinovschi (de la Suceava) și Magdalena Olteanu (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6).


2667 de afisari


Sa vezi acum ce inseamna o Ana Pauker
Susufler0 [utilizator], Marţi, 23 octombrie 2018, 15:47
+3/3
precum aceasta Adina Florea avand pe mana in calitate de "Inchizitor" Sef Adjunct (pt ca sefa plina e o simpla marioneta) destinul procurorilor din DNA pe care urma sa-i distruga in calitate de sefa a lor !

PS. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce prigoana va urma impotriva procurorilor DNA !
ce pile
nahir [utilizator], Marţi, 23 octombrie 2018, 15:14
+2/2
o mavea florea?
Pentru șefia DNA a fost proastă, dar pentru organismul inchizitorial al justiției e bună? Ca să-l anchetezi pe unul din același domeniu cu tine, trebuie să fii cel puțin egalul acestuia.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings