Un medic cardiolog a murit în timpul gărzii la Spitalul Județean Arad. Cosana Claiciu, 44 de ani, ar fi suferit un infarct - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Un medic cardiolog a murit în timpul gărzii la Spitalul Județean Arad. Cosana Claiciu, 44 de ani, ar fi suferit un infarct

de V.M. Sâmbătă, 20 octombrie 2018, 20:32
- a A+
Imagine
Un medic cardiolog din Arad a decedat, sâmbătă dimineată, în timp ce efectua serviciul de gardă la Spitalul Județean, scriu publicațiile locale Special Arad și Arad Online . Medicul Cosana Claiciu ar fi suferit un infarct. Ea avea 44 de ani.


Medicul se afla în timpul serviciului de gardă la Spitalul Clinic Județean Arad când i s-a făcut rău, iar eforturile colegilor medici de a o salva nu au dat rezultate. Din câte se pare, medicul cardiolog a suferit un infarct, însă doar în urma autopsiei se va putea stabili care sunt motivele pentru care doctorița s-a stins atât de brusc, scriu publicațiile citate.

Potrivit aradon.ro, tragedia s-a produs în această dimineață, medicul intrând de gardă la ora 7:00, iar la scurt timp după aceea i s-a făcut rău.

Cosana Claiciu, originară din județul Caraș Severin, a urmat studiile medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara și se specializase ca medic cardiolog.

Ea ar fi împlinit pe 13 noiembrie vârstă de 45 de ani.


22853 de afisari


Mult, foarte mult tupeu
ww [utilizator], Duminică, 21 octombrie 2018, 8:55
+10/24
Salariile din sistemul de sanatate sunt publice. Daca chiar nu stii, te poti informa. Cand primesti 15-20.000 ron lunar (la care se adauga valoarea garzilor) sa te plangi ca salariile sunt demotivante denota mult tupeu.
Inteleg ca e mult stres si 20 de ani de pregatire. Oare cum de nu se reflecta inaltul profesionalism in calitatea actului medical din Romania?
Inteleg ca Jamahiria Somaleza nu-si merita medicii luminati. Ea este probabil doar o etapa atat de necesara in pregatirea profesionala a acestora. Aici poti taia si mutila in tihna, poti gresi diagnosticul si tratamentul cat vrei, poti distruge vieti, ca esti bine protejat de colegi si de stat, abia apoi poti spera sa te dai la occidentali cu sange albastru. Probabil daca nu ar fi asa, nu am auzi de Jamahiristi Somalezi lasati sa moara in fata spitalelor.
Dumnezeu sa o ierte pe aceasta doamna medic! A murit insa cum mor si alti oameni: ingineri, profesori, sarmani care nu au ce pune in gura. Nu stim daca a murit din cauza stresului si oboselii si nu imi vin in minte alte situatii similare, de medici decedati in timpul garzii. Imi vin in minte in schimb cazuri in care medicii de garda nu au vrut sa se trezeasca din somnul dulce pentru consultarea pacientilor.
Inteleg si eu in sfarsit de ce suntem tratati cu scarba si dispret de multi medici: pentru ca nu ii meritam. Oare si incompetenta tot de acolo se trage?
Printre cele mai stresante domenii.
Marionette [utilizator], Sâmbătă, 20 octombrie 2018, 22:52
+8/24
In Sanatate ai un cumul de factori care te ucid:
1. Oamenii nu vin sanatosi - psihic sunt la pamant si fizic au boli infectioase
2. Munca este epuizanta
3. Stressul - daca gresesti pot muri oameni si responsabilitatea e enorma. Inveti 20 de ani si apoi vin toti oligofrenii si te controleaza si iti verifica tie munca. Nu zic sa nu vina dar sa fie minim la fel de pregatiti ca tine.
4. In Jamahiria Somaleza Europeana (Romania) nici salariile nu sunt motivante, Da, inveti de rupi, iti expui corpul si mintea, dar recompensa e pe masura.
Si totusi pensii speciale de la 35 de ani in Jamahiria Somaleza europeana primesc militienii, securistii, jandarmii, judecatorii, aparatul de reprimat si de torturat.
Sfatul meu pentru ei: parasiti Jamahiria Somaleza Europeana! Lasati pensionarii si PSD sa traiasca fericiti si voi traiti fericiti acolo unde sunteti apreciati!
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings