Premierul Olandei cere continuarea investigațiilor în cazul dispariției jurnalistului saudit Jamal Khashoggi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Premierul Olandei cere continuarea investigațiilor în cazul dispariției jurnalistului saudit Jamal Khashoggi

de V.M. Sâmbătă, 20 octombrie 2018, 18:37
- a A+
Imagine
Premierul olandez Mark Rutte a declarat, sâmbătă, că este nevoie de continuarea anchetei în cazul dispariției jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, după ce Arabia Saudită a admis că acesta a murit în consulatul saudit de la Istanbul, relatează Mediafax citând agenția Reuters.


"Multe lucruri sunt în continuare incerte. Ce s-a întâmplat? Cum a murit? Cine este responsabil? Mă aștept și sper că toate detaliile relevante vor fi clare cât de curând posibil. Continuarea investigației este necesară", a declarat Rutte pentru reporterii de la Copenhaga.

Khashoggi, editorialist al publicației americane The Washington Post și un critic al politicilor Riadului, a dispărut pe 2 octombrie, după ce a intrat în consulatul saudit de la Istanbul pentru a obține acte pentru căsătorie. Arabia Saudită a recunoscut vineri, la mai mult de două săptămâni de la dispariția acestuia, că jurnalistul a murit în interiorul clădirii, în "urma unei lupte".


439 de afisariSint curios
Kepler [utilizator], Sâmbătă, 20 octombrie 2018, 19:50
+1/1
daca asa ceva s-a mai intimplat vreodata.

Adica, cineva sa fie omorit in consulatul propriei tari de origine numai pt ca este opozant politic.
comenteaza