VIDEO Erdogan i-a făcut cadou lui Dodon mașini de luptă pentru reprimarea protestelor: "Cu ajutorul lui Allah, vom fi alături de poporul moldovean" - Hotnews Mobile
1 € 4,7729 1 USD 4,3159marţi 19 nov 2019

VIDEO Erdogan i-a făcut cadou lui Dodon mașini de luptă pentru reprimarea protestelor: "Cu ajutorul lui Allah, vom fi alături de poporul moldovean"

de N.O. Joi, 18 octombrie 2018, 18:26
- a A+
Imagine
Președintele turc, Recep Erdogan, a făcut cadou regimului Plahotniuc-Dodon de la Chișinău două autospeciale pentru intervenție și dispersarea participanților la proteste de amploare , care au fost puse la dispoziția Ministerului de Interne, scrie jurnal.md."Ieri seara, începând cu ora 21.30, au sosit două autovehicule pentru combaterea demonstrațiilor în masă, abreviate TOMA, care vor fi folosite de Ministerul Afacerilor Interne. Până în ziua de astăzi v-am fost alături fără nicio discriminare. Am făcut tot ce am putut pentru dezvoltarea Moldovei și a regiunilor sale. Cu bunăvoința și ajutorul lui Alah, vom continua să fim alături de poporul moldovean și găgăuz", a anunțat Erdogan, în cadrul vizitei sale la Comrat.


Principalul obiectiv de producție al autovehiculelor TOMA este suprimarea revoltelor. Acestea sunt pe larg utilizate împotriva protestelor în masă în țări precum: Zimbabwe, Azerbaidjan, Libia și Kazahstan.

Mașinile TOMA sunt blindate și sunt echipate cu gaze lacrimogene, tunuri de apă și au o greutate de 40 de tone. "Nu poate fi oprită în niciun fel de activiști sau demonstranți", se spune în descrierea a mașinii.Cadoul lui Recep Erdogan către Republica Moldova vine la câteva zile după ce premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu acesta. Președintele Turciei a oferit un dineu oficial în onoarea acesteia.

Miercuri seară, Dăncilă a spus la Antena 3 că "președintele Erdogan a prezentat interesul părții turce pentru construcția unui spital la Constanța, cu 1.000 de paturi, în parteneriat public-privat".


3716 afisari


...
tirolez [utilizator], Joi, 18 octombrie 2018, 18:29
+24/28
Cu ajutorul lui Allah? Bravo, frati moldoveni care in frunte cu Dodon va bateati cu credinta in piept.
2018 - Imperiul Otoman s-a intors
emil bobu [utilizator], Joi, 18 octombrie 2018, 18:51
+21/23
si e mai ticalos ca oricand.
inca 22 de comentarii comenteaza
Cookie Settings