Iohannis se va adresa Parlamentului European în cadrul dezbaterii privind viitorul Uniunii Europene - Hotnews Mobile
1 € 4,7249 1 USD 4,2241miercuri 19 iun 2019

Iohannis se va adresa Parlamentului European în cadrul dezbaterii privind viitorul Uniunii Europene

de DG Miercuri, 17 octombrie 2018, 14:11
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis va participa săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene organizată de Parlamentul European, la Strasbourg, informează Administrația Prezidențială.Cu acest prilej, președintele Klaus Iohannis va susține o alocuțiune referitoare la viziunea României privind viitorul Uniunii Europene.

"Participarea Președintelui României la acest eveniment are loc în contextul seriei de dezbateri privind viitorul Uniunii Europene, la care sunt invitaţi şefii de stat şi guvern din statele membre ale Uniunii. Această inițiativă a fost lansată în ianuarie 2018 și va continua până la sfârșitul mandatului actualului Parlament European, în mai 2019", potrivit sursei citate.

În cadrul dezbaterii din plen, vor mai susține intervenții președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, precum și liderii grupurilor politice din Parlamentul European.

Iohannis va avea o întrevedere cu Tajani și va participa la o întâlnire de lucru alături de Președintele Parlamentului European, Președintele Comisiei Europene, Reprezentantul Președinției austriece la Consiliului Uniunii Europene şi liderii grupurilor politice din PE.
650 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza