​O anchetă a început la o școală generală din Constanța, unde un profesor de muzică este acuzat că a postat pe Facebook imagini din vestiarul fetelor, în timp ce acestea se schimbau. Plângerea a fost făcută chiar de conducerea unității de învățământ, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit IPJ Constanța, plângerea a fost făcută joi după-amiază, din partea conducerii Școlii generale Nr 39 ”Nicolae Tonitza”. "Am fost informați că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii, cu eleve ce se pregăteau pentru ora de educație fizică, iar ulterior le-ar fi postat pe o rețea de socializare", au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit sursei citate, cel incriminat ar fi profesorul de muzică, un bărbat în vârstă de 34 de ani, iar fetele care apar în imaginile postate pe Facebook ar fi eleve de clasa a 7-a, cu vârste de 13 și 14 ani.

Incidentul ar fi avut loc în data de 5 octombrie, iar postarea, care a fost făcută pe pagina personală de Facebook, a fost ulterior stearsă, au afirmat sursele citate. Politiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință.