Anchetă la o școală din Constanța după ce un profesor a postat imagini din vestiarul fetelor pe o rețea de socializare - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Anchetă la o școală din Constanța după ce un profesor a postat imagini din vestiarul fetelor pe o rețea de socializare

de C.D. Joi, 11 octombrie 2018, 19:40
- a A+
Imagine
​O anchetă a început la o școală generală din Constanța, unde un profesor de muzică este acuzat că a postat pe Facebook imagini din vestiarul fetelor, în timp ce acestea se schimbau. Plângerea a fost făcută chiar de conducerea unității de învățământ, potrivit Mediafax.Potrivit IPJ Constanța, plângerea a fost făcută joi după-amiază, din partea conducerii Școlii generale Nr 39 "Nicolae Tonitza". "Am fost informați că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii, cu eleve ce se pregăteau pentru ora de educație fizică, iar ulterior le-ar fi postat pe o rețea de socializare", au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit sursei citate, cel incriminat ar fi profesorul de muzică, un bărbat în vârstă de 34 de ani, iar fetele care apar în imaginile postate pe Facebook ar fi eleve de clasa a 7-a, cu vârste de 13 și 14 ani.

Incidentul ar fi avut loc în data de 5 octombrie, iar postarea, care a fost făcută pe pagina personală de Facebook, a fost ulterior stearsă, au afirmat sursele citate. Politiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință.


1397 de afisari


Camere de supraveghhere
Fitter [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 19:57
+5/5
in vestiarul fetelor!!! Cine le-a montat acolo si cu ce scop? Sunt asemenea camere si la grupurile sanitare?
hm
Soljenitin [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 19:59
+4/4
Supraveghere video la vestiare? Serios? Cine a aprobat asa ceva? Si cine a implementat?
Ce urmeaza, instalarea de camere video la toalete, eventual chiar in cabine?
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings