VIDEO Cele 153 de autocare care au venit din Voluntari pentru hramul Sf. Parascheva au creat haos pe străzile din Iași - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

VIDEO Cele 153 de autocare care au venit din Voluntari pentru hramul Sf. Parascheva au creat haos pe străzile din Iași

de G.S. Joi, 11 octombrie 2018, 16:42
- a A+
Imagine
Circulația în centrul municipiului Iași se desfășoară cu dificultate, fiind înregistrate blocaje în trafic, după ce peste 150 de autocare, puse la dispoziția pelerinilor care au vrut să participe la hramul Sfintei Parascheva de către Primăria din Voluntari au ajuns în oraș, transmite Mediafax.Peste 150 de autocare cu pelerini din orașul Voluntari au ajuns la sărbătoarea Sfintei Parascheva din Iași, traficul fiind aproape paralizat pe mai multe segmente de drum din oraș.

O porțiune de drum, situată între Podu Roş către Podul de Piatră, a fost închisă circulației pentru a putea fi parcate autocarele venite cu pelerini.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu zecile de autocare blocate pe Splaiul Bahluiului, aproape de centrul orașului, care au creat haos în traficul ieșean.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Iași, Anca Vînjac a declarat că au fost luate măsuri suplimentare pentru dirijarea traficului în zonele respective.

“Au fost luate măsuri speciale în această perioadă. Polițiștii se află în trafic pentru monitorizare și dirijare a traficului", a spus Anca Vînjac.

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a scris pe Facebook că au plecat la Iași cu 153 de autocare peste 7000 de pelerini pentru a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parscheva care este și ocrotitoarea Orașului Voluntari.7110 afisari


peste tot
andrei9999 [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 16:57
+34/38
familia pandele n-a creat suficient haos in bucuresti, a simtit nevoia sa se extinda in alte orase
Bai nesimtitilor, voi ati intrebat pe cineva daca
Habermas [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 16:48
+30/36
aveti unde intra cu 150 de autocare in centrul unui oras deja aglomerat de oamenii veniti in pelerinaj? Nu puteati parca undeva in afara orasului, immputitilor?!
inca 20 de comentarii comenteaza
Cookie Settings