UPDATE Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri (surse, Libertatea) / TVR: Nu am fost înștiințați oficial - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

UPDATE Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri (surse, Libertatea) / TVR: Nu am fost înștiințați oficial

de R.M. Joi, 11 octombrie 2018, 12:09
- a A+
Imagine
Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, scrie cotidianul Libertatea , care citează surse judiciare.UPDATE La solicitarea HotNews.ro de a preciza dacă ia măsuri în cazul Emmei Zeicescu, Televiziunea publică spune că nu a fost înștiințată oficial în legătură cu ancheta DIICOT și că realizatoarea nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi "bazate pe un contact civil". Precizările TVR:
  • "Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;
  • Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;
  • SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;
  • SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne."


Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinși cu cannabis asupra lor în vară, în timpul unui festival de muzică.

La momentul în care s-a făcut publică această informație, Claudiu Popa a negat acuzațiile care i-au fost aduse lui și fostei iubite.

"Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aș accepta nicio clipă ca instituția la care lucrez să fie târâtă în mizerie și nici familia mea", spunea atunci jurnalistul.

Contactat de Libertatea, Claudiu Popa a refuzat să comenteze informația.

Emma Zeicescu nu a putut fi contactată. Aceasta a anunțat, pe 8 octombrie, că intră în concediu medical pentru o săptămână.

Dacă informațiile se confirmă, cei doi riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.9793 de afisari


Hai sictir!
Gojifruit [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 12:20
+30/48
Canabisul este deja legalizat in multe state.. “drog de mare risc”.
Laude
2016 [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 13:08
+30/40
marete pentru DIICOT! Asta da lovitura: au pus sub acuzare doi cetateni ca au fumat canabis!
De clanurile care fura sau/si fac trafic cu carne vie nu se ating, le este frica (din varii motive, unul fiind ca unele clanuri mafiote sunt sub protectia anumitor politicieni).
De aceea este situatia aceasta in Romania: fura unul o gaina, la zdup! Cei care fura milioane, primesc cu suspendare sau, cum este cazul sultanului Dragnea, procesele taraganeaza pana uita lumea de ele! Sau, se inchid dosarele (precum cel Teldrum) de catre procurori grijulii sa nu pateasca ceva Pasa Dragnea!
inca 22 de comentarii comenteaza
Cookie Settings