Orban: Probabil voi depune plângere la rezoluția DIICOT în cazul Vioricăi Dăncilă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Orban: Probabil voi depune plângere la rezoluția DIICOT în cazul Vioricăi Dăncilă

de N.O. Sâmbătă, 29 septembrie 2018, 11:10
- a A+
Imagine
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Iaşi, că probabil va formula o plângere împotriva rezoluției procurorului în cazul premierului Viorica Dăncilă. "Nu am auzit să fi fost chemați la audieri Dragnea sau Dăncilă", a spus Orban, scrie Mediafax.


"Nu sunt un politician care să comenteze pe marginea deciziei unei instanțe sau a unui Parchet. Nu am primit o rezoluție din care să îmi dau seama cum a fost luată hotărârea de către DIICOT. Dar nu am auzit să fi fost chemați la audieri Dragnea sau Dăncilă!", a afirmat Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că nu a auzit nici ca Theodor Meleşcanu să fi fost chemat la audieri de către procurori.

"Probabil că voi formula o plângere împotriva rezoluției procurorului, dar aştept rezoluția, pentru a vedea pe ce motive se bazează hotărârea DIICOT", a spus şeful PNL.

Ludovic Orban participă sâmbătă la ediția a doua a Forumului Administrației Publice Locale, care are ca temă "Comunicarea politică vs. Comunicarea instituțională".

Pe 17 mai, președintele PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care și înaltă trădare, în legătură cu scandalul privind memorandumul referitor la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Vineri, DIICOT a anunțat clasarea cauzei care o viza pe Viorica Dăncilă și în care erau cercetate infracțiuni de înaltă trădare, pe motiv că fapta nu există.


1240 de afisariPeNeLe...
FanelJr [utilizator], Sâmbătă, 29 septembrie 2018, 12:01
+1/13
PNL, un partid care are domni care odinioara erau cot la cot cu Tariceanu, Vozganian dar si cu PSD si cu alti ilustrii oameni politici din Romania, sau cand economia "duduia" in frunte cu prim ministru Tariceanu.
PNL incearca sa faca jocuri de imagine, caci doar atat stie.

Sa ne zica domnu condacator al PNL-ului, domnu Orban (fost ministru al Transporturilor ani de zile) cum de-l accepta inca pe domnul Falca ca membru de partid. Acest domn Falca care se opune si isi bate joc de initiativa USR-ului de a schimba legea astfel incat penalii dovediti sa nu poata sa ocupe functii cheie in stat. O lege de altfel normala care ar fi trebuit sa existe de zeci de ani in Romania.

Ma bucur ca USR nu a facut alianta cu PNL si sper sa nu o faca, caci PNL e acelasi partid ca si ALDE si PSD.
Aceeaşi ciorbă reîncălzită
tripluics [utilizator], Sâmbătă, 29 septembrie 2018, 13:12
+1/9
Normal că se opune Falcă şi implicit PNL-ul la o asemenea iniţiativă. Pnl-ul este plin de penali ca orice alt partid politic din România, că doar n-or fi emanat de la vreo mănăstire de maici sau de taici şi sunt conştienţi că prin adoptarea unei asemenea legi îşi taie singur nişte crăci de sub picioare. Este clar că PSD este compromis total politic la momentul actual dar, din păcate, prin ce se întâmplă în ograda PNL nu îi recomandă sub nici o formă ca o alternativă viabilă.
inca 9 comentarii comenteaza