Jandarmii, huiduiți la meciul Iași - Dinamo după ce au cerut înlăturarea bannerelor "Moldova vrea autostradă" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674sâmbătă 04 apr 2020

Jandarmii, huiduiți la meciul Iași - Dinamo după ce au cerut înlăturarea bannerelor "Moldova vrea autostradă"

de G.S. Duminică, 23 septembrie 2018, 13:38
- a A+
Imagine
Jandarmii care au asigurat măsurile de ordine la partida de Liga I Politehnica Iași - FC Dinamo București au fost huiduiți de către suporteri după ce au cerut renunțarea la mai multe bannere ale galeriei echipei gazdă. Pe unul dintre bannere era trecut mesajul "Moldova vrea autostradă", transmite Mediafax.Suporterii ieșeni au afișat la meciul de fotbal Poli Iași – Dinamo, de vineri seară, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostradă" și "Moldova cere echitate și respectarea drepturilor", conform imaginilor înegistrate pe Stadionul "Emil Alexandrescu".

La un moment dat, jandarmii le-au cerut suporterilor să nu mai afișeze acele bannere. La intervenția jandarmilor, suporterii au început să strige "M..e PSD!" și "Jandarmeria apără hoția!", iar atât fanii ieșeni, cât și cei ai echipei Dinamo București au huiduit intervenția forțelor de ordine."Pot să vă confirm că noi am asigurat măsurile de ordine. Nu a fost vorba despre un incident, ci despre afișarea anumitor bannere la pauza meciului respectiv. La ședința tehnică, observatorul de joc nu a aprobat afișarea acelor bannere, pentru că mesajele conținute de ele nu erau în spiritul evenimentului sportiv. Bannerele au fost ridicate de către suporteri, în urma dialogului pe care jandarmii l-au purtat cu ei. Ei au fost de acord să le retragă și să nu le mai afișeze", a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX, Alexandru Mormenchi, reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, instituția care a asigurat măsurile de ordine și siguranță la partida de fotbal de Liga I din Copou.

În Iași există o mișcare civică ce luptă pentru a determina Guvernul României să contruiască autostrada care să lege Iașul de restul țării.


1497 de afisari


Jandarmeria
Ochii_pe_voi [utilizator], Duminică, 23 septembrie 2018, 13:56
+7/7
Fosta Milite+ Securitate redenumita. Organ represiv in solda Ciumei Rosii
Comment sters de user
qwerasdf [anonim], Duminică, 23 septembrie 2018, 13:52
+5/5
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings