SUA: Femeia care îl acuză de agresiune pe Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la Curtea Supremă, va depune mărturie - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3072miercuri 16 oct 2019

SUA: Femeia care îl acuză de agresiune pe Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la Curtea Supremă, va depune mărturie

de V.M. Sâmbătă, 22 septembrie 2018, 22:41
- a A+
Imagine
Christine Blasey Ford, femeia care îl acuză de tentativă de agresiune sexuală pe Brett Kavanaugh, propus de preşedintele Donald Trump pentru a deveni membru al Curţii Supreme de Justiţie din SUA, a acceptat să depună mărturie în Comisia senatorială pentru Afaceri Judiciare, relatează Mediafax citând CNBC.Christine Blasey Ford, profesor universitar în California, susţine că Brett Kavanaugh a vrut să o agreseze sexual în anul 1982, la o petrecere a colegilor de liceu. Christine Blasey Ford ceruse mai întâi o anchetă a FBI, dar nu a primit un răspuns favorabil.

Brett Kavanaugh a respins acuzaţiile. Donald Trump i-a luat apărarea candidatului pentru postul de judecător la Curtea Supremă de Justiţie, cerându-i reclamantei să prezinte concluziile anchetei poliţiei din anul 1982. Preşedintele SUA afirmă că acuzaţiile au rolul blocării procedurii de numire a candidatului în funcţia de judecător la instanţa supremă.


1422 de afisari


Acuzatia e destul de grava
marius67 [utilizator], Duminică, 23 septembrie 2018, 14:14
+7/13
Cica acest individ a incercat s-o forteze sa faca sex cu el. Faptul ca l-a recunoscut dupa atatia ani inseamna ca trauma de atunci a fost puternica.
n-a fost o simpla pipaiala
delco [utilizator], Luni, 24 septembrie 2018, 11:13
+4/6
e acuzat ca el si cu un prieten au incercat sa o violeze. Iar acum a aparut o a doua victima care lanseaza acuzatii impotriva lui si mai e un avocat care spune ca reprezinta o a treia victima. Nu iese fum fara foc.
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings