Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, declară că nu poate participa la adunarea ONU din motive de securitate - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377sâmbătă 19 oct 2019

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, declară că nu poate participa la adunarea ONU din motive de securitate

de Anda Zahiu Miercuri, 19 septembrie 2018, 6:18
- a A+
Imagine
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat că evaluează dacă va participa sau nu la ședința Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din această săptămână de la New York, datorită preocupărilor legate de siguranța sa, relatează Reuters, citat de Mediafax."Știţi că mă au în vizor pentru a mă ucide ... vreau să merg la New York, dar trebuie să am grijă de siguranța mea", a spus Maduro la o conferință de presă, fără să detalieze cine ar putea să-l vadă.

La începutul aceleiași conferințe de presă, Maduro a declarat că foşti ofițeri militari venezueleni ar fi conspirat să răstoarne guvernul cu ajutorul Statelor Unite.

În luna august, două drone au explodat in Caracas, în timp ce Maduro ţinea un discurs, rănind șapte soldați și arestând peste zece suspecți, inclusiv câțiva ofițeri militari. Maduro l-a descris ca pe o încercare de asasinat.

New York Times a anunţat pe 8 septembrie că oficialii americani s-au întâlnit cu ofițeri militari venezueleni răzvrătiți, care l-a determinat pe Maduro să acuze administrația Trump că ar dori să intervină și să susțină o lovitură de stat.

Consiliul de Securitate Națională al SUA a răspuns în acel moment că dorinţa politică a Statelor Unite este "o întoarcere pașnică și ordonată la democrație în Venezuela".


647 de afisari


Da' la București...
Observator roman [utilizator], Miercuri, 19 septembrie 2018, 7:59
+5/5
...ți-ar fi frică să vii? Aici nu ți s-ar întâmpla nimic, te apără coana Veorica și te protejează Daddy!
Bine ca nu l-au ucis
fat.cat [utilizator], Miercuri, 19 septembrie 2018, 8:09
+2/2
pe idiot cand se imbuiba in crasma aia penibila din Turcia. Acolo nu erau probleme de securitate, toti il pupau in fund.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings