Giorgiana Hosu, propusă de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020

Giorgiana Hosu, propusă de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT

de N.O. Vineri, 14 septembrie 2018, 17:53
- a A+
Imagine
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea funcţiei de procuror şef adjunct al DIICOT. În ceea ce priveşte funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul DNA, Ministerul Justiţiei anunţă că nu se va face o propunere de numire pentru aceasta, relatează Agerpres.De asemenea, Tudorel Toader propune numirea a trei procurori în funcţii de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Antonia Eleonora Constantin - procuror şef al Secţiei Judiciare, Iuliana Nedelcu - procuror şef adjunct al Secţiei Judiciare, Florena Esther - şef al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

Potrivit unui comunicat al MJ, în ceea ce priveşte funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul DNA, Ministerul Justiţiei anunţă că nu se va face o propunere de numire pentru aceasta.

Propunerile ministrului Justiţiei au loc în urma organizării unei selecţii în vederea numirii în opt funcţii vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DIICOT şi DNA.

Erau anunţate patru funcţii vacante la Parchetul General (procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei Judiciare, procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare), trei funcţii la DNA (procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei, procuror-şef al Secţiei Judiciare Penale), precum şi un post vacant de procuror-şef adjunct la DIICOT.
Urmează ca aceste propuneri să fie transmise Secţiei pentru procurori din cadrul CSM, în vederea obţinerii avizului consultativ, şi, ulterior, preşedintelui Klaus Iohannis, pentru numirea în funcţie.


2255 de afisari


dar , dar mai sunt..
exilatul [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 19:18
+11/15
si ..in fata si in spate...poporul ala e plin de.."dusmani"....dar oricum nu i depasesc pe...hoti si escroci...cit si pe gunoaiele umane care le sunt slugi si ii apara pe forumuri....
noua
mache [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 22:37
+5/7
... Alina Bica...

noapte buna baieti...
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings