Italia/migranți: Justiția a deschis o anchetă împotriva ministrului de interne Matteo Salvini (presă) - Hotnews Mobile
1 € 4,7320 1 USD 4,1950marţi 16 iul 2019

Italia/migranți: Justiția a deschis o anchetă împotriva ministrului de interne Matteo Salvini (presă)

de V.M. Sâmbătă, 25 august 2018, 23:55
- a A+
Imagine
Justiția italiană a deschis o anchetă împotriva ministrului italian de interne Matteo Salvini, pentru "sechestrare de persoane, arestări ilegale și abuz de putere" în dosarul migranților reținuți la bordul navei Diciotti, a anunțat sâmbătă seară presa italiană, potrivit AFP.Și șeful său de cabinet este vizat de aceeași anchetă, care a fost declanșată de parchetul din Agrigento, un oraș din Sicilia, dar care va fi derulată de-acum de un "un tribunal de miniștri" din Palermo, reședința acestei insule din sudul țării, potrivit mass-media italiene.

Această decizie a venit după audierea a doi înalți responsabili din Ministerul de Interne, audiere condusă sâmbătă, la Roma, de procurorul parchetului din Agrigento, Luigi Patronaggio, care a deschis primul o anchetă asupra acestui caz, căutând să înțeleagă lanțul de comandă și să afle cine a dat ordinul de a interzice debarcarea migranților.

Însă decizia justiției nu a afectat dorința lui Matteo Salvini, șeful Ligii (extremă-dreapta), de a-și continua lupta împotriva imigrației.

"Ei (magistrații, n.r.) mă pot aresta pe mine, dar nu și voința a 60 de milioane de italieni", care majoritar par favorabili politicii sale, a spus el în cursul unei reuniuni politice în nordul Italiei.
1584 de afisari


ca sa vezi
g01an [utilizator], Duminică, 26 august 2018, 3:07
+8/12
in Europa, inalti oficiali guvernamentali sunt pusi sub acuzare pentru fapte comise in timpul mandatului. deci se poate.
Aoleu
viorel.petrescu [utilizator], Duminică, 26 august 2018, 10:34
+3/7
statu' paralel+Soros+cabala multinationalelor+ cei 4 asasini sunt activi in Italia :)
inca 5 comentarii comenteaza