​VIDEO Momentul în care jandarmii folosesc masiv gazele lacrimogene în Piața Victoriei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

​VIDEO Momentul în care jandarmii folosesc masiv gazele lacrimogene în Piața Victoriei

de Redactia Vineri, 10 august 2018, 22:10
- a A+
Imagine
Confruntările din Piața Victoriei continuă. S-a aruncat cu petarde înspre jandarmi, iar unii protestatari au venit în apropierea forțelor de ordine care au folosit masiv gazele lacrimogene.


Reporterul HotNews a surprins momentul:4447 de afisari


d c ?!
liviu_ [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 23:00
+2/4
d c au intervenit asa?!
nu erau incidente care sa necesite o asa interventia...
dar na... cand primesti ordine sa dai in nenorocitii de protestatari de la secretara din videle... trebuie sa te subordonezi, nu?!
ca orice forta de opresie slugarnica partidului!
Am fost acolo
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 0:34
+2/2
Nu am fost suficient de in fata ca sa vad ce chibrit a aprins fitilul, pentru ca exista suspiciuni ca au fost infiltrate chibirite "externe rosii"), dar pot spune ca spre final dupa ora 22 incepeau sa lanseze cate o grenada la aproximativ 15 minute. Pe mine m-au afectat cateva (in principiu datorita vantului).

Au lansat foarte strategic. La inceput cate una la intervale mari de delimitare. Au vazut ca nu a tinut asa ca au mai slabit frecventa. Tot nu a tinut si au inceput sa lnseze cate doua, apoi cate trei. Intr-un final le-au lansat in mijlocul multimii.

Intotdeauna cand era curent ca sa se disperseze mai eficient asupra multimii.
Semnalele luminoase au fost afisate dupa chef. Nu au fost elemente de isntigare decat din partea externilor. Chiar si laserul repeta "Fara violenta".

Legat de protest, au fost toate "inregistrarile" puse: cele de la OUG13 pana la faimosul numar de inmatriculare. Stiu ca au fost multi care au vrut sa se delimiteze de inmatriculare, dar realist vorbind, este singurul limbaj pe care analfabetii astia il inteleg.

Inapoi la "amicii" nostri. In curtea girafei s-au instalat prietenii nostri calare pe niste falnici cai, urmati ca backup de 2 (era intuneric asa ca nu stiu sigur daca erau 2 sau 3, dar parca 2) trupe K9. Recunosc ca si cei calare, dar si K9 erau foarte calmi si nu raspundeau injuriilor protestantilor frustrati. Ce a deranjat pe toata lumeaa era prezenta lor nejustificata. Dar sa nu uitam:

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22523166-document-preg-ministrul-interne-carmen-dan-manifestan-ilor-efective-sporite-ale-mai-protestele-spontane.htm

E pacat sa nu foloseasca K9 daca tot au cheltuit, nu? Apoi al doiela aspect, in parculetul girafei erau copii chiar de 3-4-5 ani. Prezenta cainilor si cailor acolo nu era justificata.

Nu am stat sa admir tunurile cu apa, asa ca pe la 22:45 am plecat.

Dar va zic un lucru: spre deosebire de OUG13 unde la 21:30 lumea pleca, aici lumea tot venea la 22. S-au speriat si jandarmii...
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings