Soprana Angela Gheorghiu, despre Gabriela Firea: E o femeie care instrumentalizează orice, folosește succesul altora - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

Soprana Angela Gheorghiu, despre Gabriela Firea: E o femeie care instrumentalizează orice, folosește succesul altora

de Miruna Căjvăneanu Luni, 30 iulie 2018, 20:57
- a A+
Imagine
Soprana de renume internațional Angela Gheorghiu o acuză pe Gabriela Firea, într-un interviu publicat de ziarul italian Corriere della Sera , că "instrumentalizează orice" și "folosește succesul altora", făcând referire la situația ei și la Simona Halep.


"Cine e la putere crede ca soliștii români trebuie să susțină concerte gratuite sau aproape gratuite. Când, în 1994, l-am adus pe Placido Damingo, el a fost plătit, eu nu. Cine câștigă bine, nu este apreciat. Primărița capitalei a vrut să-mi dea cetățenia de onoare pentru a-și urmări propriul interes. E o femeie care instrumentalizează orice, folosește succesul altora. Am refuzat. Același lucru l-a făcut cu prietena mea, Simona Halep, campioana la tenis, care a încasat fluieraturile publicului în cadrul unei ceremonii pe stadion, fluierături adresate primăriței", a spus soprana.

Angela Gheorghiu a povestit și detalii din copilaria ei la Adjud. Despre viața sub regimul Ceaușescu spune că "era oribil" dar lucrurile "nu s-au schimbat prea mult de atunci".

"Corupția nu e doar în politică, a intrat în ADN ul populației, ca să mergi la medic trebuie să plătești, preotului pentru a celebra un botez, la fel".

Celor care o critică pentru caracterul ei le raspunde că spre deosebire de alții spune lucrurilor pe nume și "reacționează la răutăți".


10545 de afisarispre comunism ne taram inapoi
Dedalus [utilizator], Marţi, 31 iulie 2018, 8:48
+9/9
O femeie lucida. tot respectul.

Intr-adevar, gestiunea trebuirilor Bucurestilor se face pentru imaginea primaritei sale, nu pentru locuitori.

In plus, nostalgia comunista a doamnei Firea a trecut neobservata, din cauza siverselor scandaluri de imagine.

Lumea nu-si mai aminteste nationalizarea serviciilor publice ale Bucurestiului, infiintarea a 12 firme in subordinea primariei care au scos de pe piata furnizorii privati.

Tovarasa Firea vrea intoarcere la comunism, impreuna cu tovarasii Teodorovici si Valcov.

Comunisti vopsiti.
DUamna Gabi
un domn [utilizator], Luni, 30 iulie 2018, 21:01
+7/9
Stie semnificatia placutzei auto suedeze...de la Hantena..benere la pemebe
inca 5 comentarii comenteaza