Juncker i-ar fi arătat "ca la grădiniţă" lui Trump cum funcţionează comerţul mondial, scrie presa internaţională - Hotnews Mobile
1 € 4,7216 1 USD 4,2652sâmbătă 24 aug 2019

Juncker i-ar fi arătat "ca la grădiniţă" lui Trump cum funcţionează comerţul mondial, scrie presa internaţională

de V.M. Sâmbătă, 28 iulie 2018, 19:23
- a A+
Imagine
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar fi folosit cartonaşe colorate pentru a-i explica președintelui american Donald Trump problemele politicilor comerciale globale, în timpul întâlnirii lor de săptămâna aceasta, relatează Business Insider, citat de Mediafax .

Potrivit Wall Street Journal, Juncker şi echipa lui au folosit cartonaşele pentru a simplifica chestiunile complexe, astfel încât preşedintele american să înţeleagă mai bine toate punctele expuse de europeni.

Juncker i-ar fi arătat lui Trump mai multe cartonaşe ce conţineau informaţii minime care se concentrau pe o singură problemă, subiectele cuprinse pe acestea incluzând comerţul cu mașini sau standardele de reglementare pentru medicamente.

"Ştiam că nu e un seminar academic", a comunicat un oficial UE celor de la the Wall Street Journal. "Trebuia să fie foarte simplu", a adăugat acesta.Juncker şi Trump s-au întâlnit miercuri pentru a discuta o nouă înţelegere care să pună capăt tensiunilor în creştere, cu privire la comerţ, dintre Statele Unite şi Uniunea Europeană.

În timpul întâlnirii, ambele părţi au căzut de acord în ceea ce priveşte micşorarea tarifelor industriale şi ajustarea reglementărilor pentru a permite dispozitivelor medicale americane să intre mai uşor pe piaţa europeană.

Folosirea cartonaşelor colorate ale oficialilor Uniunii Europene nu este o noutate, Donald Trump fiind cunoscut pentru antipatia pentru documentele lungi.

Conform unui articol Reuters din mai 2017, lui Trump îi plac notificările de o singură pagină care să conţină hărţi, diagrame, grafice şi poze. O sursă citată de Reuters spune că numele lui Trump este scris în cât mai multe paragrafe, pentru că vrea să vadă dacă numele său este menţionat.


4385 de afisari


Juncker
deville2010 [utilizator], Sâmbătă, 28 iulie 2018, 20:33
+15/47
este unul din cei mai buni politicieni ai Europei.
mda..
CRMS [utilizator], Sâmbătă, 28 iulie 2018, 20:36
+15/33
Si eu sper ca Romania sa fie condusa de Becali. Un afacerist ca el va duce RO pe noi culmi ale prosperitatii.
Becali Prim Ministru !

LOL !
inca 29 de comentarii comenteaza
Cookie Settings