Marea Britanie nu va mai permite migraţia masivă din Europa, ci va primi doar imigranţi calificaţi - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3164miercuri 16 oct 2019

Marea Britanie nu va mai permite migraţia masivă din Europa, ci va primi doar imigranţi calificaţi

de N.O. Joi, 12 iulie 2018, 20:12
- a A+
Imagine
Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere post-Brexit şi nu va mai accepta migraţia masivă a forţei de lucru din Europa, ci doar imigranţi care au calificări înalte, a afirmat joi primul-ministru Theresa May, relatează Mediafax."Oamenii nu vor mai putea veni aici din Europa pentru şansa de a găsi un loc de muncă. Vom primi întotdeauna profesioniştii calificaţi care ajută ţara noastră să prospere, de la medici la asistenţi medicali, la ingineri şi antreprenori, dar, pentru prima dată în decenii, vom avea control deplin asupra frontierelor noastre. Şi va fi Marea Britanie, nu Bruxellesul, cea care va decide cine ar trebui primit să trăiască şi să lucreze aici", a afirmat Theresa May.

"Acest lucru înseamnă sfârşitul liberei circulaţii? Vom putea semna propriile acorduri comerciale? Iar Marea Britanie va fi în afara jurisdicţiei Curţii Europene de Justiţie? Sunt foarte încântată să spun că răspunsurile sunt foarte simple: da, da şi da", a subliniat Theresa May.

"Vom avea politici comerciale total independente, vom avea propriul nostru loc în Organizaţia Mondială a Comerţului şi capacitatea de a stabili taxe comerciale şi de a semna acorduri cu oricine vrem. Produsele şi serviciile britanice sunt foarte solicitate pe plan internaţional, astfel că nu este nicio surpriză că sunt ţări care stau la rând pentru a semna acorduri cu noi după ce ieşim din UE. Avem discuţii foarte bune cu ţări cu care am vrea să semnăm acorduri comerciale, inclusiv cu Statele Unite, astfel că voi discuta aceste lucruri cu preşedintele Donald Trump în cursul vizitei în Marea Britanie", a explicat Theresa May.3233 de afisari


vorbe goale
pehash [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 20:34
+8/10
pana acum fermierii sau constructorii britanici erau fortati sa angajeze romani?..

chiar daca UK va reusi (discutabil..) sa controleze migratia muncitorilor necalificati din Estul Europei, acestia vor fi inlocuiti cu imigranti din Asia si Africa, care sunt dispusi sa riste mai mult si sa munceasca pentru mai putin.
Heh
Soljenitin [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 21:06
+6/10
May omite un lucru: aia calificati vor dori sa lucreze in UE. Nu i-au transmis asta Farage si Corbyn, solii lui Putin?
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings