Teodorovici, despre chiria pe casa din Sibiu: Am zis ANAF să ceară înscrierea în cartea funciară - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Teodorovici, despre chiria pe casa din Sibiu: Am zis ANAF să ceară înscrierea în cartea funciară

de I.B. Miercuri, 11 iulie 2018, 23:15
- a A+
Imagine
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri seară, referitor la recuperarea de către stat a banilor încasați din chiria imobilului din Sibiu, pierdut de președintele Klaus Iohannis în instanță, că a cerut ANAF să solicite înscrierea în cartea funciară a imobilului.

"Dacă cei de la Cartea Funciară vor spune că acest lucru nu este posibil, atunci rămâne singura cale de urmat, cea prin notar, după care sunt alți pași, pasul următor fiind solicitarea acelei sume către cele trei persoane care au închiriat acel imobil", a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3.Conform precizărilor ministrului, suma cumulată care ar urma să fie obținută de la cei trei chiriași este de peste două milioane de lei.

"Sigur, sunt și dobânzi aplicabile acestei perioade, pentru că statul ar fi putut obține bani din chirii de pe urma acelui imobil. (...) De ce nu a făcut ANAF-ul sau ministerul de Finanțe în anii trecuți toți pașii pentru a recupera ceva ce este al statului, să spunem, este o analiză pe care o s-o facem și vom vedea exact în paralel. (...) ANAF-ul a ales prima oară să meargă prin notar, care a suspendat în baza articolului 107 din Legea Notarilor Publici", a mai declarat Eugen Teodorovici, adăugând că "pasul următor este să se ceară banii proprietarilor acelui imobil".

Ministrul a mai precizat și că le va propune colegilor din Partidul Social Democrat o prevedere care să oblige suspendarea din partid a datornicilor la stat.1821 de afisari


Cu ce se ocupa Turd-0rovici
Dalinar [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 23:39
+10/10
Ditamai Ministrul de Finante e preocupat de chiria Presedintelui, in vreme ce inflatia o ia razna si alte belele.
casalaul de 7000 de metri patrati
ouyang [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 23:41
+9/9
al lui dragnea cu ce bani s-a facut? lepra ordinara.
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings