Merkel, după ce Trump a acuzat Germania că îmbogățește Rusia: Putem crea politici independente și lua decizii independente - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

Merkel, după ce Trump a acuzat Germania că îmbogățește Rusia: Putem crea politici independente și lua decizii independente

de N.O. Miercuri, 11 iulie 2018, 14:45
- a A+
Imagine
Cancelarul german Angela Merkel a spus că Germania este liberă și poate lua propriile decizii și că este independentă în politicile sale, ca reacție la acuzația președintelui american Donald Trump că Germania că este "prizoniera" Rusiei, relatează Reuters.La trei ore după ce Trump a spus că "Germania este prizoniera Rusiei deoarece își ia o mare parte din energia sa de la Rusia", Merkel le-a spus reporterilor la sosirea sa la summitul NATO din Bruxelles că a simțit pe pielea ei cum e ca o parte a Germaniei să fie controlată de Uniunea Sovietică.

"Sunt foarte fericită ca azi suntem uniți în libertate, în Republica Federală Germania. Din acest motiv putem spune că putem crea politici independente și lua decizii independente. Asta este foarte bine, în special pentru oamenii din Germania de Est.

De asemenea, ea a apărat contribuția Germaniei la NATO, spunând că "Germania face foarte mult pentru NATO".

"Germania este al doilea cel mai mare furnizor de trupe, cea mai mare parte a capacității noastre militare este oferită NATO și până azi avem un angajament puternic pentru Afganistan, unde apărăm și interesele Statelor Unite", a mai spus Merkel.

Președintele american Donald Trump a acuzat miercuri Germania că este "prizoniera" Rusiei, deoarece cumpără de la Moscova "o mare parte din energia sa", într-o declarație făcută înaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles.


2604 afisari


Pentru ca putem!
alibaba: 10.8.18,26.5.19,HN [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 15:04
+20/22
"Din acest motiv putem spune că putem crea politici independente și lua decizii independente."

Pe de alta parte, "cea mai mare parte a capacității noastre militare este oferită NATO și până azi avem un angajament puternic pentru Afganistan, unde apărăm și interesele Statelor Unite”, este la fel de adevarat.
De ce sa fie imoral ca au permis
Rahan5 [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 16:53
+20/26
lui Lenin sa treaca prin Germania ? Nu nemtii l-au pus in tren pe Lenin. Lenin a plecat din Elvetia, iar dupa tata era de etnie rusa. E normal sa plece in tara lui.
De ce nu pui intrebarea asa: De ce naiba elvetienii au acceptat banii lui Lenin atatea ani? , si i-au permis azil politic, desi Lenin avea o ideologie cu care trebuia sa infunde puscaria ?
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings