Întâlnire online Trebuie să completați declarația unică de venituri și aveți neclarități? Radu Derscariu, Director, și Simona Bădoiu, Senior Consultant Deloitte, au răspuns la întrebările cititorilor - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019
Dosare Juridice

Întâlnire online Trebuie să completați declarația unică de venituri și aveți neclarități? Radu Derscariu, Director, și Simona Bădoiu, Senior Consultant Deloitte, au răspuns la întrebările cititorilor

Miercuri, 11 iulie 2018, 10:48
- a A+
Imagine
​Până cel târziu pe 16 iulie, persoanele fizice care obțin venituri extra-salariale trebuie să depună declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale. Contribuabilii trebuie să comunice în declarație venitul realizat în anul anterior și să estimeze venitul pe care îl vor realiza în anul în curs.Practic, prin declarația unică, are loc trecerea la un sistem nou, de autoimpunere pentru persoanele fizice. Care sunt implicațiile acestei modificări? Ce categorii de venituri se declară? Cum se fac corect estimările pentru a evita eventuale penalități? Se mai emit decizii de impunere? Ce bonificații se acordă?

Radu Derscariu, Director Deloitte și Simona Bădoiu, Senior Consultant Deloitte au răspuns la intrebările cititorilor

Notă: Înt â lnirea s-a încheiat. Consultan ții Deloitte au r ăspuns și întreb ărilor venite după întâlnirea online.

Nota redacției:
  • Puneți întrebări folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.
  • Pentru coerență și relevanța discuției, nu vom aproba comentariile care nu conțin întrebări, sau care nu se referă la temele anunțate.


6493 de afisari


Dividende aferente 2017
Dedalus [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 11:20
0/0
Dividendele aferente exercitiului financiar 2017, distribuite in 2018 se inlcud in declaratie?
Cursul valutar folosit pentru 2018
Friend [anonim], Miercuri, 11 iulie 2018, 11:24
0/0
In cazul veniturilor in valuta din cedarea folosintei bunurilor, care este cursul valutar ce trebuie folosit pentru veniturile declarate anticipat pentru 2018?
inca 108 comentarii comenteaza
Cookie Settings