Poliția din Rusia nu are voie să furnizeze știri negative mass-mediei în timpul Campionatului Mondial - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Poliția din Rusia nu are voie să furnizeze știri negative mass-mediei în timpul Campionatului Mondial

de N.O. Joi, 14 iunie 2018, 21:01
- a A+
Imagine
Ministrul rus de Interne a ordonat Poliției să nu facă publice știrile negative în timpul Campionatului Mondial de Fotbal și să raporteze numai cazurile rezolvate cu succes, au spus două surse din cadrul Poliției, relatează Reuters.


O copie a ordinului, văzută de Reuters, instruiește polițiștii să nu facă publice informațiile despre rezultatele investigațiilor, raidurile poliției sau alte operațiuni înainte de 25 iulie.

Campionatul Mondial, pe care Rusia îl găzduiește pentru prima dată, se încheie pe 15 iulie, iar Kremlinul dorește să folosească evenimentul pentru a promova o imagine pozitivă a țării, respectiv ca fiind primitoare și deschisă.

Poliția publică informații cu regularitate despre furturi și crime și de asemenea publică reținerea tuturor suspecților de crimă sau a celor suspectați de a fi militanți islamiști.

"Există o cerere din partea ministrului să nu se furnizeze mass-mediei informații negative, însă să se vorbească despre crimele rezolvate, detenții și așa mai departe", a spus un oficial al poliției.

Citește și:

Parlamentar rus: Femeile ruse ar trebui să evite să facă sex cu bărbații străini în timpul Campionatului Mondial


1148 de afisari!
tudorr [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 23:34
+2/2
Asa si presa din Romania despre psd... nuuuu pooot sa cred ce coincidenta..... se aude duamna firea? Sunteti vopsita blonda sau e natural de la strabunii rusi care v-au vizitat strabunica in al doilea razboi mondial?
Si ce e de mirare?
Rescator [utilizator], Vineri, 15 iunie 2018, 12:05
0/0
Politia(militia) rusa procedeaza la fel din 1917 si
pana astazi.Au reusit sa-i copieze pe rusi si ai nosti.
Deci-nu avem infractori,nu avem fapte penale.Ura si
la gara!
comenteaza