Cum a evitat Kim Jong-un ca ADN-ul său să ajungă la americani - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019

Cum a evitat Kim Jong-un ca ADN-ul său să ajungă la americani

de I.B. Joi, 14 iunie 2018, 5:16
- a A+
Imagine
S-au făcut deja multe remarci pe marginea întâlnirii istorice dintre Donald Trump și Kim Jong-un, de marți, 12 iunie. Cea mai recentă se referă la un element demonstrând neîncrederea regimului nord-coreean față de delegația americană prezentă la Singapore la summit, scrie La Libre , citat de Rador.După ce au trecut numeroasele strângeri de mâna, declarațiile cu zâmbete în fața presei, a sosit momentul analizelor privind acestă întâlnire de cinci ore dintre președintele american și liderul nord-coreean. Așa cum a arătat marți The Telegraph, se poate vedea pe un video atenția deosebită acordată de oficialii nord-coreeni stiloului folosit de dl Kim ca să semneze documentul care angajează țara sa la o denuclearizare a peninsulei.

Un emisar al regimului însărcinat cu securitatea trimis la Sentosa a șters mai întâi stiloul pregătit înainte ca cei doi lideri să între în sala în care urmau să-și depună semnăturile pe acest document comun. Dar în ultimul moment, când Kim se pregătea să semneze, o reprezentantă a regimului i-a întins un alt stilou scos direct din buzunar, unde a pus la loc stiloul după semnare.

Această persoană nu este alta decât Kim Yo-jong, sora liderului, în care el are o mare încredere. Ea a fost trimisă în Coreea de Sud cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarnă, în februarie, pentru a reprezenta vecinul din nord în ceea ce a marcat catalizarea destinderii în peninsulă.

În ciuda liniștirii dorite și afișate în cele două tabere, acest comportament arată neîncrederea lui Kim Jong-un, care are grijă să întrețină misterul din jurul persoanei sale. Numeroase zvonuri despre el au vorbit despre probleme de sănătate (obezitate, hipertensiune sau diabet) și el face totul pentru a opri divulgarea unor indicii pe această tema. De aceea, brusca schimbare de stilou trebuia să evite să i se ia amprenta de către serviciile americane.
Ceea ce poate fi considerat o paranoia nu se oprește, de vreme ce cotidianul sud-coreean Chosun Ilbo scrie că toalete portabile l-au însoțit pe Kim Jong Un pentru a evita să fie luate mostre de fecale. O tradiție în dinastia Kim, cu ocazia rarelor călătorii în străinătate făcute de liderii nord-coreeni.


6374 de afisari


Tot Xi decide
BEDE [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 7:51
+4/6
Daca Xi I-a spus lui Kim sa se denuclearizeze, atunci el se conformeaza, ca daca lui Xi ii vine azi sa-l schimbe pe Kim sunt sigur ca o poate face in mai putin de o saptamana si nimeni nu o sa zica nimic. Se poate aranja ca minunatul Kim sa aiba un accident vascular cerebral care sa-l termina rapid. Si o sa-l planga toata Coreea de Nord, dupa care va veni un lider care va face ceea ce trebuie.
Dovezi ? Aiurea !
Rahan5 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 10:56
+3/3
Chiar si sa faci anecdote cu asa ceva este aiurea.
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings