Orban: Modificarea codului penal prin ordonanță de urgență ar fi absurdă / Vom sesiza Avocatul Poporului dacă vor face acest abuz - Hotnews Mobile
1 € 4,7354 1 USD 4,2946duminică 15 sep 2019

Orban: Modificarea codului penal prin ordonanță de urgență ar fi absurdă / Vom sesiza Avocatul Poporului dacă vor face acest abuz

de G.S. Luni, 11 iunie 2018, 11:04
- a A+
Imagine
Eventuala modificare a Codului Penal şi a celui de Procedură Penală prin Ordonanţă de Urgenţă ar fi absurdă, a declarat la RFI preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce Liviu Dragnea a afirmat duminică seară, la Antena 3, că ia în calcul modificarea Codurilor prin OUG, pentru că Opoziţia întârzie adoptarea lor "într-o veselie"."Îndrăznim şi noi să avem amendamente, de regulă amendamente care sunt solicitate din zona asociaţiilor profesionale din justiţie sau amendamente pe care le-am gândit noi şi Dragnea înţelege prin susţinerea amendamentelor întârzierea dezbaterilor. Este absurd să fie adoptate modificările la Codul Penal prin Ordonanţă de Urgenţă. Nu există nici un fel de temei pentru adoptarea prin OUG", a acuzat Orban.

El spune că PNL va sesiza Avocatul Poporului, dacă Executivul va adopta Codurile Penale prin OUG.

"Nu ştim în schimb în ce măsură Victor Ciorbea mai are vreo legătură cu poporul ăsta şi cu exercitarea funcţiei de Avocat al Poporului, că până acum a refuzat să-şi exercite competenţele în privinţa declanşării controlului de constituţionalitate pe aproape toate Ordonanţele de Urgenţă pentru care l-am sesizat", a adăuagt liderul liberal.


548 de afisari


Care sigur va interveni după ce
nick24 [utilizator], Luni, 11 iunie 2018, 12:45
0/0
tocmai a primit o pensie specială, pe care o poate cumula LEGAL cu salariul. Deh, merită pt serviciile aduse PSD, de pe vremea când era președinte PNȚcd.
comenteaza
Cookie Settings