Ian Pearson (Ford) către Guvern: Nu doar că VREM să vă respectați promisiunile privind infrastructura, TREBUIE - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Ian Pearson (Ford) către Guvern: Nu doar că VREM să vă respectați promisiunile privind infrastructura, TREBUIE

de Adrian Mitrea Miercuri, 23 mai 2018, 19:01
- a A+
Imagine
​Ford România tocmai ce a confirmat o nouă investiție de 200 milioane Euro la Craiova, de aproape patru ori mai mult decât a plătit pe toată fabrica în 2008, totul pentru a demara producția unui nou model. Uzina Ford din Craiova va produce, pentru prima oară sub patronaj Ford, două modele pe aceeași linie de fabricație. Am vorbit cu șeful Ford România despre noua investiție și despre infrastructură, iar mesajul este cât se poate de clar: infrastructura de transport TREBUIE dezvoltată pentru ca noi proiecte să vină la noi în țară. "Nu doar că VREM să vă respectați promisiunile privind infrastructura, TREBUIE", a subliniat Ian Pearson, actualul director al fabricii Ford din Craiova și președinte al Consiliului Director Ford România, într-un interviu acordat 0-100.ro. El s-a reîntors în Martie 2018 în România, după plecarea lui John Oldham.

1372 de afisari


Nu trebuie
mitg [utilizator], Miercuri, 23 mai 2018, 19:15
+4/4
Vor pleca investitorii si singurul lucru ce va mai ramane de facut pentru Generatia Căcâna este sa astepte ajutoare alimentare de la ONU (daca vor veni si alea).

Cum ne tratam investitorii, asa ii vom avea. Sa luam aminte ...
comenteaza
Cookie Settings