Firea: Politica nu se face cu plângeri penale. Înseamnă că nu mai suntem în democraţie și le e frică de alegeri - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Firea: Politica nu se face cu plângeri penale. Înseamnă că nu mai suntem în democraţie și le e frică de alegeri

de Redactia Luni, 21 mai 2018, 11:54
- a A+
Imagine
Votul românilor este "sfânt" și nu trebuie răsturnat prin plângeri penale, a susținut vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, referindu-se la avertismentul senatorului PNL Florin Cîțu potrivit căruia va depune plângere dacă Guvernul naționalizează Pilonul II de pensii."Sunt oameni politici sau altceva? Dacă aşa se face politica, depunând plângeri penale, înseamnă că nu mai suntem în democraţie. Şi le e frică de alegeri, de votul românilor. Votul românilor este sfânt, nu trebuie să răstoarne o putere legitimă prin plângeri penale. Este ceva incredibil şi de neacceptat într-un stat de drept", a spus Firea, înaintea ședinței Biroului Permanent al PSD, relatează Agepres.

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Florin Cîţu, a anunţat luni, într-o postare pe Facebook, că va depune plângere penală în cazul în care vor fi naţionalizaţi banii din Pilonul II de pensii. "Este clar că pe hoţi doar cătuşele îi sperie. Asta se întâmplă cu PSD de trei zile încoace. În cazul în care Liviu, Olguţa, Vasilica, Viorel şi Eugen vor naţionaliza banii din Pilonul II de pensii, vă spun ce fac. Voi depune plângere penală împotriva găştii de mai sus pe care o voi semna personal şi vă aştept şi pe voi toţi să semnaţi alături de mine. Numai aşa îi oprim! Nu mai merge cu jumătăţi de măsură! Este vremea lucrurilor serioase!", a arătat senatorul PNL.


991 de afisari


Spuse ea, care a depus nu stiu cate plangeri!
abisala [utilizator], Luni, 21 mai 2018, 12:03
+4/4
De fiecare data cand nu-i convine ceva ameninta cu plangerea penala, plus ca are nu stiu cate procese? Ce-i Furutzo, numai tu ai voie?
Serios?
placintacubranza [utilizator], Luni, 21 mai 2018, 12:26
+4/4
Pai nu Duamna ii ameninta pe consilierii din opozitie ca le face plangere penala daca nu voteaza cum vrea ea?

Deci nu pentru posibile ilegalitati, doar pentru ca nu voteaza cum vrea ea! Iar acum deodata "Politica nu se face cu plângeri penale". Serios?

Ca de obicei, PSD-istii ne iau de prosti.
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings