Turcan, despre plângerea penală depusă de Orban: "Nu a fost o discuție pe această temă în PNL. Există elemente care conduc spre concluzia că Dăncilă a acționat în afara cadrului legal" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732vineri 18 oct 2019

Turcan, despre plângerea penală depusă de Orban: "Nu a fost o discuție pe această temă în PNL. Există elemente care conduc spre concluzia că Dăncilă a acționat în afara cadrului legal"

de I.R. Joi, 17 mai 2018, 18:08
- a A+
Imagine
Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a admis joi că subiectul plângerii penale depusă de Ludovic Orban la adresa Viorică Dăncilă nu a fost discutat în partid. Liderul deputaților PNL adăugă că "există multe elemente care conduc spre concluzia" că premierul "a acționat în afara cadrului legal și a subminat angajamentele internaționale ale României" în scandalul mutării ambasadei României din Israel."Chiar dacă nu a fost o discuție pe această temă în interiorul PNL, există multe elemente care conduc spre concluzia că doamna Dăncilă a acționat în afara cadrului legal și a subminat angajamentele internaționale ale României în scandalul ambasadei din Israel. Abordarea doamnei prim-ministru Dăncilă a fost nu doar amatoristică, pe un domeniu atât de complex, ci a pus în pericol relațiile internaționale construite de statul român cu foarte multă migală de-a lungul anilor.

Este regretabil și fără precedent ca România să fie pusă într-o situație atât de dificilă în exterior prin comportamentul impredictibil și în afara legii al unui grup restrâns de persoane" scrie joi Turcan pe Facebook.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competentă în acest caz, relatează Agerpres, citând oficiali ai Parchetului General.

Liderul PNL o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare , prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat.
Plângerea îl vizează şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru divulgarea de informaţii secrete de stat.


1257 de afisari


Turcan exprima de fapt surpriza
Susufler0 [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 22:22
+4/4
pe care le-a facut-o Orban colegilor de partid !

Turcanca incearca sa sustina actiunea sefului sau dar se vede clar din lipsa de argumente pozitia delicata in care a pus Orban PNL-ul !

Prim vicepresedinta partidului vorbeste de "amatorismul"abordarii problemelor de politica externa de catrev Viorica Dancila, ori "amatorismul" nu inseamna tradare !

Sentimentul meu este ca initiativa lui Orban nu ii convine de loc lui Iohannis care se vede aruncat pe neasteptate in fata salvelor de tun ale pesedistilor ! Nu cred ca Presedintele isi dorea ca Dragnea sa primeasca un subiect in plus de atac impotriva sa.

PS. Si asta tocmai de la fostul sau partid !
Turcana
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 18:49
+1/1
Politruca asta nu pierde nici o ocazie sa iese in fata. De câte ori iese ea, PNL mai scade cu un procent.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings