Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu va fi depus, joi, în Studioul 2 al TVR, informează Agerpres. Toţi cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu fostului comentator sportiv o pot face începând cu ora 11,00 şi până la ora 19,00.

Cristian TopescuFoto: Agerpres

"Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (...) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11,00 - 19,00", anunţa marţi TVR.

Cristian Ţopescu a murit marţi, la vârsta de 81 de ani.

Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor români, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor. În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă, potrivit reprezentanţilor TVR.

Începând cu anul 1967, Ţopescu a lucrat în TVR ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor şef sport, realizator de emisiuni, director general adjunct, consilier PDG.

Citește și: