Dacian Cioloș: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Dacian Cioloș: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro

de N.O. Miercuri, 16 mai 2018, 20:02
- a A+
Imagine
Fostul premier, Dacian Cioloș, a scris, miercuri, pe Facebook , citând raportul SAR, că "2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro". "Dacă noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt căteva miliarde bune pe minus", a scris liderul Mișcării România Împreună.Acesta critică astfel PSD-ALDE pentru o comunicare mincinoasă.

Postarea lui Dacian Cioloș:

"Comunicarea coaliției de guvernare este făcută de oameni agresivi și cel mai adesea lipsiți de bun simț. Oameni care trăiesc din scandal și minciună. Oameni plătiți să acopere adevărul cu mult, mult zgomot. Ei au reușit să convingă o bună parte a românilor că Guvernul Cioloș a fost "zero" la absorbția fondurilor europene și mulți i-au votat. Acum, după trei guverne ale domnului Dragnea, putem să comparăm cifrele pe un grafic clar făcut de o organizație independentă. Dacă noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt căteva miliarde bune pe minus. Și asta nu numai la fonduri europene.

2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro.

Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal. România are nevoie de profesionalism și bun simț și nu de politica de circ și mici atât de specifică coaliției de guvernare".

1414 afisari


Gaura in buget
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 16 mai 2018, 20:15
+6/6
Acum are sens de ce Dragnea tot spuena dupa alegeri ca sunt gauri in buget pierdute (sau insinua ca furate?) de Ciolos: ca absorbtia a fost atat de mare incat in loc sa intre banii la spagi (adica la buget), se duceau unde trebuia. Si deci, iata gaura in buget... pam pam.
Adevărul nu provoacă voturi,
Con_stan_tin [utilizator], Miercuri, 16 mai 2018, 20:48
+6/6
lasă rece electoratul. Promisiunile, adică minciunile, și scandalul provoacă voturi și pentru și contra. Comportamentul politic trebuie adaptat la electorat dacă vrei să câștigi voturi.
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings