Jurnalista Magda Vasiliu, mama unui copil bolnav de cancer: "Nu mai cotizați la sănătate! Sunt bani pierduți, furați de un stat care își calcă cetățenii în picioare" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874duminică 27 sep 2020

Jurnalista Magda Vasiliu, mama unui copil bolnav de cancer: "Nu mai cotizați la sănătate! Sunt bani pierduți, furați de un stat care își calcă cetățenii în picioare"

de Alina Neagu Vineri, 27 aprilie 2018, 12:54
- a A+
Imagine
Jurnalista Magda Vasiliu critică dur, într-o postare pe Facebook , sistemul de asigurări de sănătate din România: "Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parșiv...Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!!" Magda Vasiliu este mama unui băiețel în vârstă de 8 ani, diagnosticat cu cancer, care este tratat în Italia.


"L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca și mine e la tratament cu fetița lui la același spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-și caute sponsori sau să apeleze la fundații/asociații dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum își permit??? Cât își mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani și nu vor să-ți deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizație la sănătate! În ce tara trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ți permiti să-i spui unui om să-și caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer...sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Rușine!! Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parșiv...Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!!"


6910 afisariCorect
Bogdan_100 [utilizator], Vineri, 27 aprilie 2018, 13:16
+15/15
Oare ce ne retine sa-i urmam indemnul? Frica, prostia, lasitatea... Statul Roman devine, pe zi ce trece, prada infractorilor, analfabetilor, lenesilor si hotilor. Sfarsitul e aproape!
boierii si iobagii
de-pe-aici [utilizator], Vineri, 27 aprilie 2018, 13:17
+14/14
"statul suntem noi", adica cei care ajung in parlament. iar relatia dintre stat si cetateni este aceeasi ca cea din vechime, dintre boieri si iobagi. valabil in orice situatie si institutie din tara asta.
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings