Viorica Dăncilă: Nicio persoană nu va avea o pensie diminuată de la stat dacă contribuie la Pilonul II de pensii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2646marţi 19 oct 2021

Viorica Dăncilă: Nicio persoană nu va avea o pensie diminuată de la stat dacă contribuie la Pilonul II de pensii

de R.M. Joi, 12 aprilie 2018, 13:31
- a A+
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi pregătirea unui "cadru nou" pentru Pilonul II de pensii, afirmând că "nicio persoană nu va avea o pensie diminuată de la stat dacă contribuie la pilonul II de pensii".


Aceasta a susținut, la începutul ședinței săptămânale de guvern, ca "finalizarea cadrului legislativ privind dezvoltarea Pilonului II reprezintă una din prioritățile" executivului, în trimestrul următor.

"Ne vom asigura că nicio persoană nu va avea o pensie diminuată de la stat dacă contribuie la Pilonul II de pensii", a spus Dăncilă.

Premierul a anunțat formarea unei "echipe" care va discuta cu administratorii de pensii private și cu reprezentanții beneficiarilor "pentru a crea un cadru nou, european".

Obiectivul este ca până la sfârșitul trimestrului doi acest nou cadrul legislativ să obțină avizul Autorității de Supraveghere Financiară pentru a putea fi aprobat de Guvern.


3734 de afisaria
adrian67 [utilizator], Joi, 12 aprilie 2018, 14:16
+22/24
Deja sunt diminuate, pavianco, ca ati avut grija tu cu betiva de Vulguta sa diminuati la 3,75%.
cuvinte sforaitoare
tearoftime [utilizator], Joi, 12 aprilie 2018, 14:10
+21/23
auzi... cadru nou, EUROPEAN.
Da' pana acum cum a fost?

Jos labele de pe pensii !!!
inca 29 de comentarii comenteaza