SUA, Arizona: O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina autonoma Uber - Hotnews Mobile
1 € 4,7320 1 USD 4,2032marţi 16 iul 2019

SUA, Arizona: O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina autonoma Uber

de R.M. Luni, 19 martie 2018, 19:32
- a A+
Imagine
O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina fara sofer a Uber in Arizona, a anuntat luni politia, citata de Reuters. Uber a anuntat ca a suspendat programul de masini autonome in Statele Unite si Canada.Accidentul care a avut loc in Tempe, Arizona, este primul in care o persoana moare dupa ce a fost lovita de o masina autonoma si ar putea intarzia introducerea acestei noi tehnologii in SUA.

La momentul accidentului, care a avut loc in noaptea de duminica spre luni, masina se afla pe modul automat, cu un sofer la volan, a precizat politia din Tempe.

"Masina mergea spre nord ... cand o femeie care mergea in afara trecerii de pietoni de la vest la est a fost lovita de un vehicul Uber", a precizat politia, intr-un comunicat.

Un purtator de cuvant al Uber Technologies Inc a precizat ca au fost suspendate toate testele in America de Nord. Uber a transmis condoleante si a precizat ca va coopera "deplin" cu autoritatile.
5871 de afisari


In traducere corecta
Eu123 [utilizator], Luni, 19 martie 2018, 20:02
+22/30
Pietonul a traversat prin loc nemarcat.

Articolul in engleza spune clar "the woman who was struck was crossing the street outside of a crosswalk, according to local police."

Dumnezeu sa o ierte pe femeia in cauza.
S-ar putea sa fie deja mai bun
t4v1 [utilizator], Luni, 19 martie 2018, 20:08
+19/35
ca oamenii la condus daca numeri nr. de kills/milioane de km parcursi.
inca 51 de comentarii comenteaza