Final de drum. Pe curand! - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Final de drum. Pe curand!

de Dan Tapalaga Marţi, 13 martie 2018, 13:04
- a A+
Imagine
Se incheie astazi una din cele mai frumoase calatorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curand va incepe alta. Dupa aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se opreste aici.Cat timp am avut un cuvant de spus in conducerea editoriala, am cautat impreuna cu Cristi Pantazi si cu toti ceilalti colegi din redactie sa servim exclusiv interesul public, adevarul si ne respectam cititorii aducandu-le informatii si analize de calitate.

Le multumesc colegilor si le spun sa fie mandri de ceea ce fac. Au datoria fata de public sa-l onoreze la fel ca pana acum, mai ales ca vin vremuri tot mai grele.

Catorva le datorez niste scuze. N-am fost intotdeauna usor de suportat.

Le multumesc actionarilor pentru deplina libertate editoriala oferita in vremuri tulburi si pentru curajul de a rezista in momente dificile pentru presa din Romania. N-au fost deloc putine incercarile prin care am trecut impreuna.

Chiar daca azi ne despart viziuni diferite, sunt convins ca vom merge ani buni de aici incolo pe acelasi drum. Ce ne-a unit puternic a fost credinta intr-un set de valori. Asta nu s-a schimbat fundamental. Sper ca intr-o buna zi ne vom intalni din nou.

Am avut alaturi de noi cel mai puternic aliat: un public avizat si exigent. El ne-a motivat cand totul parea pierdut, ne-a sustinut si ne-a dat motive sa nu facem nici un pas inapoi. Tot el ne obliga astazi sa continuam.

Cititorilor care au avut in tot acesti ani incredere in mine le cer putintica rabdare. Ne vom revedea curand in urmatorul proiect editorial.

Va multumesc inca o data tuturor!


32146 de afisari


pe curand
mos ion roata [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 13:11
+64/78
Am citit cu interes articolele dvs,astept sa le intalnesc in noul proiect editorial.
Succes!
Bafta!
MPopa [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 13:25
+49/65
Dan, Hotnews a ajuns singura publicatie romaneasca pe care o citeam constant. Mai e Revista 22, mai e Dilema Veche, dar multe zile le-am inceput deschizand pagina Hotnews. In ultima vreme m-a ingrijorat deriva ultra-progresista, nu atat a articolelor publicate cat a celor ce le comentau.
Daca incepi un nou proiect editorial alaturi de Cristi Pantazi atunci pot spune ca sunt sigur de calitatea lui. Sper ca si succesul editorial sa va stea alaturi. Multa bafta!
inca 102 comentarii comenteaza
Cookie Settings