Ministrul olandez de Externe a demisionat dupa ce a mintit in legatura cu o intalnire cu Putin - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Ministrul olandez de Externe a demisionat dupa ce a mintit in legatura cu o intalnire cu Putin

de N.O. Marţi, 13 februarie 2018, 19:39
- a A+
Imagine
Ministrul olandez de Externe, Halbe Zijlstra, a demisionat dupa ce a admis ca a "fabricat" o poveste despre prezenta sa in cadrul unei intalniri in 2006, unde presedintele rus Vladimir Putin ar fi prezentat o strategie pentru construirea unei Rusii mai mari, relateaza Reuters.


Zijlstra, vizibil emotionat in timp ce a luat cuvantul in timpul unei dezbateri parlamentare convocate pentru a discuta despre comportamentul sau, a declarat ca a decis sa-si trimita demisia regelui, deoarece situatia risca sa dauneze activitatii Ministerului de Externe.

"Traim intr-o tara in care adevarul conteaza, de aceea nu vad alta optiune decat sa demisionez", a spus Zijlstra, care a ocupat aceasta functie timp de mai putin de patru luni.


Zijlstra a recunoscut luni ca a mintit in 2016, cand a spus ca a participat la o intalnire cu un deceniu in urma, la care Putin a vorbit despre planurile de expansiune regionala.

El a spus ca nu a participat, de fapt, la intalnire, dar a auzit despre remarcile presedintelui - comentarii care au determinat partidele de opozitie sa-i solicite demisia.


Ambasada Rusiei a spus intr-o declaratie ca afirmatiile lui Zijlstra "intentioneaza doar sa raspandeasca perceptii false asupra intentiilor Rusiei".2668 de afisari


PSD and CO
falcoind [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 20:05
+10/14
se aude , asta înseamnă o țara civilizata , Valcov , Dragnea , Ponta și mai câți alți se aude asta vrem și noi .
Serios??
Toreador [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 22:21
+3/7
de cand urmaresc comentariile articolelor de pe HN vreau sa zic ca am vazut postaci pro NATO, spalati pe creier care vad in NATO o masinarie a binelui absolut, am vazut oameni care pupa dosul americanilor, dar ca tine mi-a fost rar sa vad ... deci imi amintesc de vremurile comunismului ... de vremurile cand cantam "URSS noi sutem prietene o mie de secole" ... bai baiatule ... Rusia este foarte departe de bunatatea absoluta ... iar Putin ... pfff ... Putin este KGB pur ... este un om malefic ... care are un plan pt tara lui ... si care nu va ezita sa calce pe cadavre pt a il infaptui ... si acum ca am dat in ambele tabere de "lobotomizati" astept sa vad la minus cat ajung ... -24 banuiesc
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings