Dan Barna (USR): Eu sunt foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana. C um s-a folosit Antena 3 de declaratia sa pentru a lovi in Kovesi - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019
​Articol actualizat

Dan Barna (USR): Eu sunt foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana. C um s-a folosit Antena 3 de declaratia sa pentru a lovi in Kovesi

de R.M. Marţi, 13 februarie 2018, 16:13
- a A+
Imagine
Presedintele USR, Dan Barna, s-a declarat convins ca DNA "nu depinde de o singura persoana", in momentul in care a fost chestionat de adevarul.ro daca DNA poate functiona in aceiasi parametri in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef. Cateva ore mai tarziu, Dan Barna a fost prezentat la Antena 3, alaturi de Georgiana Iorgulescu si Alina Mungiu Pippidi, drept exemplu de sustinator al DNA care ar fi abandonat-o pe Kovesi prin declaratiile din ultimele zile (vezi captura foto atasata )."Eu sunt foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana. Sunt foarte convins de lucrul acesta", a spus Barna marti, intr-un interviu pentru adevarul.ro.

El a criticat insa vocile care cer desfiintarea DNA, o institutie "institutie care si-a dovedit utilitatea in ultimii ani in Romania" iar "societatea a vazut ca putregaiul iese la iveala".

In momentul in care ziaristul care il intervieva afirma ca nu mai are "un discurs atat de pro-Kovesi", Dan Barna a raspuns: "Nu vreau sa discutam despre oameni individuali, despre staruri. Romania trebuie sa mearga in directia europeana, pentru ca modelul star il vedem la Erdogan, Orban si Dragnea. Institutiile trebuie sa functioneze cu persoane care sunt la acel moment in conducere. Nu o sa intru in retorica de a lauda sau a discredita o persoana".


2927 de afisari


la modul pur teoretic are dreptate
bogdan1477 [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 16:27
+13/15
1. Problema e ca in mod practic, schimbarea lui Kovesi ar reprezenta un semnal ca independenta DNA s-a terminat.
2. USR nu e un partid de lider, si in momentul in care Barna ar incepe sa derapeze ar fi rapid schimbat.
3. Cind o disparea ciuma rosie de la putere si n-o mai fi pericolul incalecarii justitiei, are si Kovesi ceva expliatii de dat, incepind cu sufrageria lui Oprea. Nu ca de acolo s-ar fi fraudat alegerile, chestine de altfel imposibila, dar ce cauta ea in anturajul unor asemenea persoane.
Boss
omezu [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 16:30
+10/16
Eu v-am votat, dar sa stii ca ai dat-o in bar(n)a de data asta! DNA are rezultate si inca rezista in fata asaltului borfasilor tocmai pentru ca sef este Kovesi. Daca procurorii din DNA nu aveau un sef curajos, rezistent si care sa-i lase sa-si faca treaba, crezi matale ca mai intra vreun borfas la bulau? Porbabil ai uitat de PNA si Amarie.
inca 32 de comentarii comenteaza
Cookie Settings