FOTOGALERIE Manifestatiile de sambata din Romania, punctate in presa internationala: Zeci de mii de oameni au protestat impotriva coruptiei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2167duminică 26 sep 2021

FOTOGALERIE Manifestatiile de sambata din Romania, punctate in presa internationala: Zeci de mii de oameni au protestat impotriva coruptiei

de N.O. Duminică, 21 ianuarie 2018, 12:01
- a A+
Imagine
Protestele de sambata seara, care au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase ale tarii si care au adunat in total 100.000 de manifestanti nemultumiti de modificarile aduse legilor justitiei de catre PSD-ALDE, au ajuns sa fie intens prezentate in mass-media internationala. Astfel, manifestatiile au fost surprinse de EuroNews, care a si transmis protestul live, sambata, toata ziua, ABC News, The Guardian, New York Times, Reuters, Politico.eu si Al Jazeera. Acestea sunt printre cele mai importante agentii de presa care au punctat miscarile de strada, titrand cum zeci de mii de romani curajosi au marsaluit prin zapada impotriva coruptiei.

5277 de afisariHahahaha
imi_pasa_de_romania [utilizator], Duminică, 21 ianuarie 2018, 12:57
+14/22
Hai sa vedem, va iesi iar Deacnev in fata sa spuen ca luema e dezinformata si nu lasa PSD-ul sa guverneze? Ca singurele persoane care inteleg cum se invart rotitele pe aceasta planeta este partidul "mult prea iubit", iar restul sunt oi care nu inteleg? Ca toate tarile se baga peste suveranitatea Romaniei? Ca dusmani invizibili nu vor sa mearga bine totul in tara? Ca multinationalele au interese sa falimenteze in Romania si nu vor profit asa ca saboteaza tara? Ca alte guverne sunt invidioase pe cresterea economica a tarii?

Hai, fa-ne sa radem, iesi la inca un discurs in care asiguri pe toti ca PSD sprijina justitia si este o deficienta de comunicare. Hai! Distanteaza-te iar de proiectele de lege. Spune ca esti o victima si Soros manipuleaza planeta.

Hahahahaha!
Gruparea Mafiota. PSD-ALDE-UDMR este in corzi
hopsinoi [utilizator], Duminică, 21 ianuarie 2018, 14:15
+6/14
Gruparea Mafiota. PSD-ALDE-UDMR este in corzi.
inca 2 comentarii comenteaza