Felix Stroe, ministrul transporturilor si liderul PSD Constanta, mesaj clar pentru Dragnea: Ar fi bine sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3164miercuri 16 oct 2019

Felix Stroe, ministrul transporturilor si liderul PSD Constanta, mesaj clar pentru Dragnea: Ar fi bine sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid

de G.S. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:18
- a A+
Imagine
Felix Stroe, ministru al Transporturilor si liderul organizatiei judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre "democratizarea" puterii de decizie din PSD, adaugand ca "premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia"."Ar fi bine ca la CExN-ul urmator sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid si despre cum putem face ca actuala guvernare sa performeze. E necesar ca din Guvern sa faca parte cei mai pregatiti oameni pe care ii are partidul. Imi doresc ca de aceasta data organizatiile locale sa fie mai implicate, pentru ca nu e normal sa decida doar o mana de oameni.

Partidul suntem noi, toti cei care am muncit pentru a castiga increderea romanilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia", spune Stroe intr-un comunicat de presa.


2969 de afisari


De unde s-au adunat...
Stef_and [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:29
+10/12
Asemenea specimene in PSD, supraponderali cu ceafa groasa. Cum mai gandeste si asta?
Ia întrebați un istoric despre un anumit imperiu
Spiky [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 15:00
+10/10
Sfântul Imperiu Roman de neam germanic( care nu mai era nici sfânt, nici imperiu, nici roman) - la fel și cu PSD, care nu este nici Partid(ci Grupare Infracțională Organizată), nici Social (cu legile proinfracționalitate, este clar antisocial), și nici Democrat (întrucât într-o mafie, boss-ul dictează).
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings