Presedintele PSD Vaslui cere organizarea imediata a CEX pentru "a lamuri situatia creata in partid" - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3164miercuri 16 oct 2019

Presedintele PSD Vaslui cere organizarea imediata a CEX pentru "a lamuri situatia creata in partid"

de M.I. Vineri, 12 ianuarie 2018, 23:55
- a A+
Imagine
Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anuntat, vineri seara, ca i-a solicitat lui Liviu Dragnea convocarea Comitetului National Executiv (CEX) pentru saptamana viitoare, cjhiar luni sau marti, pentru "a lamuri situatia din partid", scrie news.ro. Acesta a invocat o "ruptura evidenta" si "o autonomizare a premierului in raport cu majoritatea care-l sustine", dar si-a exprimat speranta ca nu se va ajunge la "zguduiri cu efecte negative", putandu-se reveni la dialog.Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca mai multi colegi de partid i-au cerut sa-i solicite liderului PSD, Liviu Dragnea, convocarea imediata a CEX.

"Nu sunt un fan al domnului Liviu Dragnea, sunt un fan al PSD. Nu cred ca are nevoie de aliati in momentul acesta, ci de oameni constienti de situatia care s-a creat in partid. Colegii m-au rugat sa-i transmit domnului Dragnea solicitarea de a convoca imediat CEX in zilele urmatoare, luni, marti, pentru a lamuri situatia dn partid", a declarat Dumitru Buzatu.

Intrebat care este situatia care ar trebui lamurita, acesta a vorbit despre "raportul dintre Guvern si partid, ruptura evidenta care se creeaza si risca sa se adanceasca, o autonomizare a premierului in raport cu majoritatea care-l sustine".

"Autonomizare a premierului in raport cu majoritatea care-l sustine este o formula cuprinzatoare - Guvernul nu mai aplica un dialog constructiv cu partidul", a mai spus liderul PSD Vaslui.

Potrivit acestuia, "solutia de dorit" ar fi intoarcerea la un dialog constructiv, la consultare intre premier si partid pentru a a nu ajunge la "zguduiri cu efecte negative".

Buzatu si-a exprimat speranta ca nu se va ajunge din nou la motiune de cenzura.

"Sper ca premierul va avea eleganta, in cazul in care se ajunge aici, sa-si respecte promisiunea si sa demisioneze", a mai spus Buzatu care a afirmat ca, pana la CEX-ul programat la finalul lunii este "mult, mult prea mult".

Anterior, la Digi 24, Buzatu a afirmat ca situatia "trebuie transata", iar "lucrurile trebuie puse la punct".

"Ori ne vedem de treaba si mergem inainte, ori actualul Executiv va trebui sa plece", a spus Buzatu.

Si deputatul PSD Catalin Radulescu a solicitat intrunirea urgenta a CEX pentru a discuta despre o eventuala schimbare a Guvernului dupa ￯iesirea necontrolata si nestatutara" a premierului Tudose si insubordonarea sa fata de deciziile partidului.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, ca el inca spera ca Mihai Tudose sa ramana prim-ministru.

"Eu inca sper ca Tudose sa ramana prim-ministru", a declarat Liviu Dragnea, vineri, intrebat despre solicitarea lui Catalin Radulescu.

Dragnea a facut aceste declaratii la Bacau, el aflandu-se in aceste zile intr-un turneu prin judetele Moldovei, unde se intalneste cu liderii filialelor PSD. Liviu Dragnea este insotit de vicepremierul Paul Stanescu.


737 de afisari


un odios.
Dodel540 [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 0:47
+4/4
Buzatu e un odios care le spunea satenilor din Pungesti sa bea tuica in loc de apa daca exploatarea gazelor de shist afecta panza freatica.
Este imaginea si reprezentarea perfecta a psd in tara.
Nenorociti
Vasluianu [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 8:14
+4/4
E un nemernic acest Buzatu. Cariera lui e politica, altceva nu stie sa faca. Bataie de joc si atat, drept dovada ca Vaslui si Teleorman sunt in topul josniciilor.
As fi zis ca ii seamana lui Dragnea dar e invers, Dragnea ii seamana lui, cam atat de misel e.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings